Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети – София в The Smile Company:
Често задавани въпроси

 

       Поставянето на фасети в София е процедура, принадлежаща към естетичната стоматология. Тя цели да направи твоята усмивка още по-красива в случай, че виждаш необходимост от някакъв вид възстановителни корекции. И тъй като начинът на поставяне на фасетите в София и възстановителният процес пораждат не малко питания, на долните редове ще дадем отговор на всички най-често задавани въпроси по темата. Ще ти разкажем и малко повече за начина, по който протича поставянето на фасети в София и, по-конкретно, при нас, в The Smile Company.
Обърни внимание, че настоящият текст ще се фокусира изцяло върху поставянето на индиректни фасети в София, които се изработват във външна среда. Причината са повечето им предимства, на които се доверяват по-голямата част от пациентите на нашата дентала клиника.

Кога е необходимо поставянето на фасети – София?

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – доверете се на нас!

       Поставянето на фасети – София, е необходимо в случаите, в които е налице някакво нарушение на формата или цвета на зъбите, както и когато на места междузъбните пространства са твърде големи. Благодарение на поставянето на фасети в София, отчупванията, тъмните петна и нежеланите разстояния се заличават, а усмивката придобива напълно нов вид.

Кой прибягва до поставяне на фасети в София?

        До поставяне на фасети  в София и лечение прибягват разнообразни типове хора. У някои от тях, така нареченият дефект е по рождение, а не в следствие на външна намеса. В други случаи, евентуално падане или удар би могло да причини счупване или деформация на формата на един или повече зъби. Що се отнася до тъмните петна и оцветяването на зъбите, понякога храненето в ежедневието или нивото на устна хигиена е възможно да окажат по-сериозно негативно влияние.

Как поставяме фасети в София, в The Smile Company?

       В The Smile Company разполагаме с богат набор от роботизирани апарати, които подпомагат оптимизирането на дейността на нашите стоматолози. Благодарение на тях, поставянето на фасети в София се случва още по-прецизно и отнема дори по-малко време от случаите, в които лечението протича с помощта на традиционните методи.

  • Комфортно
Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – професионалано лечение

       Заедно със своя пациент, денталният специалист изготвя дигитален проект, който представя визуално как ще изглежда усмивката в края на процедурата след поставянето на фасетите в София. По този начин, крайният резултат изглежда по-близо още преди фактическото започване на лечението с фасети.
Необходимостта от вземане на физически отпечатък на зъбните редици се обезсмисля от алтернативата, предлагана от новите технологии, с които разполагаме. Интероралният скенер снема дигитален отпечатък на зъбите в устната кухина на пациента. По този начин, се повишава комфортът, изпитван от пациента. Кажи „Сбогом!“ на отпечатъците, вземани с помощта на силиконова лъжица, чието сваляне отнема няколко седмици.
До момента на изготвяне и поставяне на постоянните фасети в София, в устата на пациента се поставят временни фасети. Това позволява евентуални корекции във формата и цвета на фасетите, в случай, че се установи такава необходимост. В допълнение, поставянето на временните фасети в София ще ти помогне да усетиш как ще се чувстваш след приключване на лечението.

  • Бързо

       Когато дигиталният отпечатък на зъбите редици е готов, в действие влизат режещите машини на роботизираните апарати. Те са част от технологиите, подпомагащи дейността на нашите стоматолози. Модел на предвидената от стоматолога форма на фасетите се изрязва на лабораторен скенер. Роботизираните апарати служат за изработката на фасетите в рамките на един или няколко дни.
Самите фасети се изрязват от биологично поносими за тялото материали така, че да са напълно съвместими с устната кухина след поставянето им. Процесът по изрязване и поставяне на фасетите в София многократно се скъсява и оптимизира, като по този начин се намалява и времето до постигане на крайния резултат.

  • След експертна преценка

       Денталните специалисти в The Smile Company, специализирани в естетичната стоматология, умело боравят с модерната апаратура, с която разполага денталният център. Това са едни от най-добрите специалисти в страната. Довери се на тяхната прецизност и експертна преценка на всеки индивидуален случай при поставянето на фасети в София.
Вярваме, че бързите и ефективни резултати са от най-голямо значение за теб и близките ти хора! Затова и се стараем да допринесем за все по-широката ти усмивка! Не забравяй да се вслушаш и във финалните съвети на своя стоматолог по отношение на грижата за поддръжка на новата ти усмивка. Така ще я запазиш все така сияйна за по-дълго!

Колко трайно е поставянето на фасети в София във времето?

Поставяне на фасети 3
Поставяне на фасети – възползвайте се от нашите оферти

       Поставянето на индиректните фасети в София, изработени от керамика, има средна трайност около 15 години. Благодарение на материала, от който са изработени, те не се увреждат или оцветяват от приема на храна и напитки, а напротив – запазват своя бял цвят и сияен блясък. Цветът на поставените фасети в София е максимално близък до този на останалите зъби, като по този начин естетичната намеса на стоматолога остава незабелязана за всички онези, които се любуват на усмивката ти всеки ден. Разбира се, поддръжката след поставянето на фасетите в София изисква ежедневно старателно почистване на зъбите, включително с конец за зъби, когато се налага.

Болезнено ли е поставянето на фасети в София?

       Ние, в The Smile Company, се стремим към прилагането на минимално инвазивно лечение и елиминиране на болката и дискомфорта за нашите пациенти. Поставянето на керамични фасети в София изисква леко изпиляване на зъбите, което няма да те заболи. Това е и причината, поради която след лечението няма да имаш нужда от възстановяване и оздравителен процес. Напротив, ще се радваш на усмивката си без да изпитваш дискомфорт още на същия ден след поставянето на фасетите в София!

Съществуват ли алтернативи на поставянето на фасети в София?

       Наличието на повече на брой възможности и алтернативи, между които е възможен избор, винаги е от значение и интерес за пациента. В The Smile Company ти предлагаме още една естетична алтернатива на поставянето на фасети в София. Тя би могла да коригира неправилната форма или нежеланото оцветяване в зъбните редици. Този метод се нарича бондинг.
За разлика от поставянето на фасетите в София, бондингът е по-малко инвазивна процедура, която обаче има и по-краткотраен резултат. Докато индиректните фасети са керамични и устойчиви на външните влияния на храна и напитки, фотополимерът, базиран на пластмаса, който се използва при бондинг, е по-лесно да се увреди. Това е и причината бондинг процедурата да се повтаря по-често, за поддръжка на красива усмивка. Често пъти обаче наши пациенти прибягват до поставянето на фасети в София, като втора стъпка и по-дълготрайно решение след първата бондинг процедура в The Smile Company.

       Надяваме се, че на горните редове откриваш отговорите на въпросите, които вероятно си задаваш по отношение на поставянето на фасети в София и необходимото лечение. Заповядай в The Smile Company, където ще получиш експертното мнение на някой от нашите стоматолози! Довери се на опита и експертната преценка на нашите специалисти и си подари щастие с една нова усмивка!

 

Кога е необходимо поставянето на фасети – София?
Кой прибягва до поставяне на фасети в София?
Как поставяме фасети в София, в The Smile Company?
Колко трайно е поставянето на фасети в София във времето?
Болезнено ли е поставянето на фасети в София?
Съществуват ли алтернативи на поставянето на фасети в София?

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg