Chat with us, powered by LiveChat

Зъбните импланти и иновативните технологии
в The Smile Company

 

Зъбните импланти се явяват трайно решение на проблема за заместването на празнините в устната кухина, настъпили в следствие от загуба на зъб. Те са съвременен метод за лечение, до който прибягват все повече хора, най-вече на възраст между 30 и 50 години. В хармония с технологичните иновации, които настъпват във всички сфери на дейност в последното десетилетие, нови методи започват да се прилагат и по отношение на зъбните импланти.

Протеза, мост или зъбни импланти?

Зъбни импланти 1
Зъбни импланти – доверете се на нас!

Преди да ти разкажем повече за новите методи, трябва да направим уточнението, че зъбните импланти не са единственото възможно решение при липса на един или повече зъби. Други възможности са поставянето на протеза или зъбен мост.
Всеки пациент запазва правото си сам да прецени към кой от трите да прибегне, в случай, че се нуждае от такъв тип медицинска намеса. Тъкмо поради тази причина е важно да бъде наясно с особеностите и на трите метода.

Зъбни протези и зъбни протези с импланти

Вероятно особеностите на зъбните протези са най-добре познати на всички. Когато липсват един или няколко зъба, те са частични, като целта им е да запълнят местата на липсващите зъби. Благодарение на протезите, се коригират неизбежните лицеви деформации, като по този начин се подобрява и самочувствието на носещите ги пациенти. За разлика от зъбните импланти, те са подвижни.
The Smile Company предоставя възможност и за поставяне на зъбни протези със зъбни импланти, за които можеш да получиш допълнителна информация, ако се обърнеш към нашия екип! Във втория случай, протезата е много по-сигурно прикрепена към челюстта.

Зъбен мост и зъбни импланти

Подобно на зъбните импланти, зъбният мост също е подходящ за заместване на един или повече липсващи зъби. Той е неподвижен, като се подсигурява от няколко коронки, чрез които прикрепва стабилно за челюстта. С помощта на роботизираните апарати, с които разполагаме ние, в The Smile Company, в духа на модерните технологии, изработването на коронките се превръща в много по-добре оптимизиран процес.
Чрез интерорален скенер, се сваля дигиталният отпечатък на зъбните редици на пациента. Това повишава степента на комфорт, но, заедно с това позволява по-голяма точност и прецизност на нашите специалисти. Процесът по изработване на коронките се съкращава многократно, а резултатът е дори по-добър в сравнение с прилагането на конвенционалните методи. Изграденият и прикрепен с помощта на коронките зъбен мост стои върху венеца. За разлика от него, зъбните импланти се вграждат във венеца, а върху тях се оформя зъбът. Обикновено, зъбните мостове се поставят в задната част на устната кухина.

Автотрансплантация и зъбни импланти

Зъбни импланти 2
Зъбни импланти – възползвайте се от нашите оферти

Говорейки за иновации, вече и в България съществува още една, по-нова алтернатива на зъбните импланти, подходяща при загуба на зъб. Автотрансплантацията е метод, различен от поставянето на зъбни импланти, тъй като при него се използва собствен зъб на пациента. Представлява процедура по ре-имплантация, при който един зъб се връща на същото място или се измества на мястото на друг, в случай, че пасва на липсващото място в устната кухина.
За разлика от поставянето на зъбни импланти, автотрансплантацията не е подходяща за възстановяване на по-голям брой загубени или липсващи зъби. Най-често, тя се прилага при младежи, на които все още не могат да се поставят зъбни импланти, тъй като костта не е изградена напълно.

Поставяне на зъбни импланти в The Smile Company

Най-правилната преценка за това кой е най-подходящият начин за възстановяване на липсващите един или повече зъби принадлежи на твоя стоматолог. Довери се на някой от нашите специалисти, които са професионалисти в своята област! В случай, че е необходимо поставяне на зъбни импланти, те ще бъдат изработени от най-съвместимия с човешкото тяло метал – титан.
Само няколко посещения при стоматолога ще са необходими за финализиране на процедурата по поставяне на зъбни импланти, благодарение на модерните технологии, с които разполага нашата клиника.

Предимства на модерните технологии при поставяне на зъбни импланти

Зъбни импланти 3
Зъбни импланти – професионално оборудване

Лечението със зъбни импланти изисква изключителна прецизност от страна на стоматолога. Причината е, че зъбните импланти трябва да се поставят на точно определено място в костта на устната кухина. Когато то бъде преценено правилно, зъбът, който застава върху импланта, изглежда максимално добре.
За никого не е тайна, че прецизността на технологиите е много по-висока от тази на човешката ръка. Ние, в The Smile Company, разполагаме със специална апаратура, която осигурява на стоматолога много по-точна и ясна преценка за мястото, на което трябва да се поставят зъбните импланти. Хирургическите водачи, с които разполагаме, се явяват най-добрият посредник за ефективното поставяне на зъбни импланти. В допълнение, те внасят допълнителна доза сигурност за медицинския специалист по време на лечението.

Резултатът е видим още преди началото на лечението!

Гореспоменатите хирургически водачи превръщат и онова, което мислим за невъзможно, що се отнася до зъбни импланти, във възможно! Специализираните програми, с които работят, пресъздават устната кухина на пациента в триизмерен модел. Върху него, още преди началото на манипулацията, стоматологът нанася необходимите корекции и установява точно къде и как ще постави зъбните имланти.
Цялата процедура не остава тайна за пациента. Напротив, макар и на триизмерно изображение, той има възможността да види крайният резултат, който ще бъде постигнат в края на лечението. Когато дойде моментът стоматлогът да постави зъбните импланти, той вече се ръководи от предварително зададен план, който му помага за постигането на максимално добър краен резултат.

Спестяване на време при поставянето на зъбни импланти

Зъбни импланти 4
Зъбни импланти – грижа за вашите зъби

Времето е един от най-ценните ресурси за всеки един от нас. Колкото и голям професионалист да е стоматологът обаче, никой пациент не желае да прекарва твърде много време е неговия кабинет. Поставянето на зъбни импланти, прилагайки новия технологичен метод обаче, чувствително скъсява времето за подготовка и изпълнение на лечението.

По-бързо възстановяване след лечението със зъбни импланти 

Благодарение на специализираната апаратура, с която разполагаме в The Smile Company, оздравителният процес след поставяне на зъбни импланти чувствително се скъсява. Прецизността на изпълнение на процедурата по поставяне на зъбни импланти редуцира травмата в устната кухина на пациента. В резултат, болката в следоперативния период е много по-слаба и трае много по-кратко, в сравнение със случаите, в които се прилагат традиционните методи за лечение чрез зъбни импланти.

Иновативно поставяне на зъбни импланти – Цена

Обикновено, иновациите и нововъведенията се асоциират с по-високата стойност, която трябва да заплатиш. Всъщност, пресмятайки двата основни и най-ценни фактора – време и финансови средства, ще установиш, че поставянето на зъбни импланти посредством иновативните технологии, които предлагаме ние, от The Smile Company, далеч не биха ти стрували по-скъпо от конвенционалните методи.
Ние вярваме, че крайният резултат както при лечение със зъбни импланти, така и във всеки друг случай, трябва да бъде максимално прецизно, ефективно и щадящо ограниченото ти време. Довери ни се и си подари желаната нова усмивка! Нашите стоматолози ще ти я осигурят бързо, качествено и почти безболезнено!

Протеза, мост или зъбни импланти?
Зъбни протези и зъбни протези с импланти
Зъбен мост и зъбни импланти
Автотрансплантация и зъбни импланти
Поставяне на зъбни импланти в The Smile Company
Предимства на модерните технологии при поставяне на зъбни импланти
Резултатът е видим още преди началото на лечението!
Спестяване на време при поставянето на зъбни импланти
По-бързо възстановяване след лечението със зъбни импланти
Иновативно поставяне на зъбни импланти – Цена

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg