Chat with us, powered by LiveChat
ИМПЛАНТОЛОГИЯ И ХИРУРГИЯ

Дентални импланти

Подходяща е за теб, ако имаш един или повече липсващи зъби и искаш да получиш най-съвременно решение на проблема.

Продължителност: 2 посещения при специалист имплантолог и 2 посещения при специалист по протетична стоматология в рамките на 4 до 7 месеца.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕШ

Какво представлява денталният имплант?

 • Най-съвременният метод за заместване на лиспващ зъб
 • Изработен е от титан, най-добре съвместимият метал с човешкото тяло
 • По-добрата алтернатива на поставянето на протеза или мост, които също заместват липсващи зъби

Стъпка по стъпка

 • След преглед и на базата на панорамна ренгенова снимка, имплантологът прави индивидуален план за твоето лечение.
 • Чрез 3D навигация се изработва хирургичен шаблон за максимална прецизност.
 • Имплантът се поставя.
 • За няколко месеца имплантът, стабилно се свързва с костта, ставайки аналог на корените на зъба.
 • От 4 до 6 месеца след поставянето му, върху импланта се поставя надстройката (абатмънт).
 • Специалист протезист създава проект за дизайн на усмивката, който обсъжда с теб.
 • Следва изработване на възстановяването (корона или мост) в зъботехническа лаборатория.
 • Специалистът потезист поставя възстановяването и се уверява, че се адаптира перфектно спрямо останалите зъби.
 • Цветът и формата на възстановените зъби напълно отговарят на цвета и формата на останалите зъби.

Предимства на лечението с импланти

 • Постоянно решение на проблема
 • Улеснява се храненето
 • Подобрява се дикцията
 • Подход щадящ съседните зъби (за разлика от поставянето на мост напр.)
 • Изглеждат като останалите ви естествени зъби
 • Предпазва пациента от загуба на кост
 • Изключително дълготрайни и здрави
 • След завършване на лечението, пациентът ще може да разнообрази менюто си и с твърди храни, които до сега е избягвал
 • Не изисква подръжка различна от правилно и регулярно почистване
 • Подобравя значително профила на пациента

Зъбни импланти София

Поставяне на зъбни импланти в София – как ще ти помогне процедурата?

 

Какво представляват зъбните импланти?

 

Зъбни импланти софия 1
Зъбни импланти софия - Нашата клиника
В София има редица дентални клиники, където се правят зъбни импланти. Предвид, че София е столицата на България и градът с най-добре развити здравни услуги в нашата страна, е напълно нормално този тип лечение да е най-често практикуван тук. Какво обаче представляват зъбните импланти, предлагани от денталните клиники в София? Те всъщност са най-съвременният метод за заместване на липсващи зъби. Изработени са от титан, който е най-добре съвместимият с човешкото тяло метал. Зъбните импланти определено са алтернатива, превъзхождаща другите начини за заместване на липсващи зъби, като например поставяне на протеза или мост. В следващите редове ще разбереш какви ползи и преимущества би получил, ако ти бъдат поставени такива в подходяща дентална клиника в София.

 

Кои са основните им ползи и преимущества?  

Зъбни импланти софия 2
Зъбни импланти софия - преимущества
 

Ако имаш проблеми с липсващи зъби, които влияят негативно върху външния ти вид и затрудняват изпълнението на някои нормални функции (дъвчене, говор и т.н.), горещо ти препоръчваме да посетиш дентална клиника в София, където да ти бъдат поставени зъбни импланти. Техните ползи и преимущества са значителни както от практична, така и от естетическа гледна точка. Ето защо да избереш лечението със зъбни импланти в дентална клиника в София:

 

 • Зъбни импланти София: подобрен външен вид – залагайки на поставянето на зъбни импланти в подходящата дентална клиника в София, несъмнено ще получиш желаното подобрение на външния си вид. Тези медицински продукти по принцип са проектирани така, че да служат на човек като собствените му зъби. Съответно те изглеждат и се усещат точно така. Всичко, което трябва да направиш, е да намериш наистина добри специалисти в София, и ще възвърнеш без никакъв проблем красотата и очарованието на своята усмивка.

 

 • Зъбни импланти София: подобрен говор – често проблемите със зъбите и най-вече тяхната липса водят до смущения в произнасянето на думи. Поставянето на зъбни импланти в дентална клиника в София обаче ще ти помогне да се пребориш с такъв тип смущения. Зъбните импланти извършват перманентно всички първоначални функции на зъбите, в това число и участието им в процеса на говор. Така че те няма как да не доведат до цялостно подобрение на говора ти.

 

 • Зъбни импланти София: липса на дискомфорт – протезите носят на човека определени дози дискомфорт и освен това се налага да бъдат махани преди лягане. Но когато добър специалист в София ти постави зъбни импланти, няма да се сблъскваш със затруднения от такъв сорт. Те са изключително удобни и като усещане в устата почти не се различават от естествените зъби на човека.

 

 • Зъбни импланти София: по-лесно дъвчене – избирайки поставянето на зъбни импланти в дентална клиника в София, няма да е нужно да си поставяш никакви ограничения при консумирането на хранителни продукти. Благодарение на зъбните импланти ще дъвчеш напълно свободно, лесно и без притеснения, независимо за какъв тип храна става въпрос.

 

 • Зъбни импланти София: по-лесно поддържане на хигиената в устната кухина – още едно преимущество, което ще получиш посредством поставянето на зъбни импланти в надеждна дентална клиника в София. Имплантите ще направят зъбната редица на усмивката максимално подредена. А това съответно дава възможност за по-лесното почистване както на самите зъби, така и на пространствата между тях.

 

 • Зъбни импланти София: дълготрайност – дълготрайността също е отличителна характеристика, когато става въпрос за зъбни импланти. Веднъж поставени от добър специалист в София, те могат да бъдат идеални заместители на твоите зъби не само за дълъг период от време, но в някои случаи и за цял живот.

 

Как протича самата процедура по тяхното поставяне?

Зъбни импланти софия 3
Зъбни импланти софия - поставяне
 

За процедурата по поставяне на зъбните импланти трябва да намериш надежден специалист хирург и имплантолог в София. Първоначално той ще направи преглед и на базата на панорамна ренгенова снимка, ще състави индивидуален план за твоето лечение. Чрез 3D навигация се изработва хирургичен шаблон за максимална прецизност и впоследствие зъбният имплант се поставя. Няколко месеца е необходимият период от време, за да може той да се свърже стабилно с костта, ставайки аналог на корените на зъба. След това върху него се поставя надстройката (абатмънт). Специалистът протезист в София, който си избрал, трябва да създаде проект за дизайн на усмивката и да го обсъди с теб. Накрая той изработва възстановяването (корона или мост) в съответната зъботехническа лаборатория. Специалистът протезист поставя въпросното възстановяване и се уверява, че то се адаптира по най-добрия начин спрямо останалите зъби. Така се получава краен резултат, при който цветът и формата на възстановените зъби напълно отговарят на цвета и формата на останалите такива.

 

Защо The Smile Company е най-подходящото място в София за поставяне на зъбни импланти?

 

The Smile Company е клиника в София, която предоставя пълен спектър от дентални услуги на своите клиенти, включително и поставяне на зъбни импланти. Ето какви са основните ни преимущества спрямо останалите дентални клиники в София и защо да избереш нас при нужда от лечение със зъбни импланти:

 

Зъбни импланти София: Висококвалифицирани специалисти

Зъбни импланти софия 4
Зъбни импланти софия - Висококвалифицирани спеациалисти
Залагайки на The Smile Company, си гарантираш, че поставянето на зъбните импланти ще бъде извършено от едни от най-добрите и висококвалифицирани специалисти в София. Специалисти, които са създатели на множество обучения и курсове, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. На сайта ни имаш възможност да разгледаш биографиите на въпросните специалисти и сам да се увериш, че с подобен екип могат да се похвалят малко дентални клиники в София.

 

Зъбни импланти София: Модерна апаратура

 

Освен висококвалифицирани специалисти, за извършване на наистина качествена процедура по поставяне на зъбни импланти е необходима и модерна апаратура. Ние от The Smile Company сме напълно наясно с това и сме се постарали да обзаведем кабинетите си в София с апаратура, отговаряща на най-новите стоматологични стандарти. Комбинацията между професионално отношение и една от най-модерните апаратури в София ще бъде решаваща за постигането на максимални резултати за теб вследствие на лечението със зъбни импланти.

 

Зъбни импланти София: Удобна локация

Зъбни импланти софия 5
Зъбни импланти софия - стоматологични услуги
Денталната ни клиника се намира в централна и оживена зона, удобна за достигане от всички части на София. Това ще ти позволи да избереш най-подходящото за теб време за посещение и поставяне на зъбните импланти, независимо дали въпросното време е в рамките на работния ден или извън него.

 

Зъбни импланти София: 3 години гаранция

 

Ние от The Smile Company предлагаме 3 години гаранция за всички извършвани от нас стоматологични услуги, в това число и поставяне на зъбни импланти. Още едно важно преимущество на нашите услуги спрямо тези на останалите клиники в София, което ще ти гарантира максимално качество и ефективни резултати по отношение на денталното здраве.

 

Заложи на The Smile Company – най-подходящата за теб дентална клиника в София, където да ти бъдат поставени зъбни импланти!

 

 

Какво представляват зъбните импланти?
Кои са основните им ползи и преимущества
Как протича самата процедура по тяхното поставяне?
Защо The Smile Company е най-подходящото място в София за поставяне на зъбни импланти?
Зъбни импланти София: Висококвалифицирани специалисти
Зъбни импланти София: Модерна апаратура
Зъбни импланти София: Удобна локация
Зъбни импланти София: 3 години гаранция

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg