Chat with us, powered by LiveChat
ОБЩОСПЕЦИАЛИЗИРАНА СТОЛАТОЛОГИЯ

Твоите зъболекари

Някой от нашите зъболекари ще поеме ежедневната грижа за зъбите и венците ти. След като професионално се погрижи за здраето на твоята усмивка, мисията му е, да направи и теб съпричастен и отговорен към към грижата за зъбите. От опит знаем, че това е най-благотворният път към една красива и здрава усмивка.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА СТОМАТОЛОГИЯ

Експерти Консултанти

Тясно специализираните ни дентални медици в областта на хирургията, имплантологията, естетичната и възстановителна стоматология, ендодонтия, ортодонтия и парадонтология ще предложат едно лечение за всеки един случай. Те са доказали се специалисти в  областта си, прилагащи най-новите и ефективни методи в своята специалност. Водят редица лекции и обучения в България и чужбина.

АСИСТЕНЦИЯ

Дентални асистенти

Усмихнатите ни асистенти ще направят лечението ти още по-приятно, а работата на нашите - още по-ефективна.

Асистирането по време на процедурите намалява с около една трета времето за тяхното изпълнение и  най-важното - позволява на зъболекарите да съсредоточат изцяло своето вниманието върху ключовото - твоята усмивка.

Маркетинг, мениджмънт и комуникация

Координатор пациенти

Нашите фронт офис координатори ще те посрещнат с усмивка и ще те изпратят с усмивка. А освен това ще се погрижат за максималния комфорт по време на посещението ти в The Smile Company и компетентно ще отговорят на всички въпроси относно планиране на график, начини на плащане, програма за корпоративни пациенти, работа със Здравната каса, варианти за разсрочено плащане на лечението и др. Само попитай.

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg