Chat with us, powered by LiveChat

Твоята усмивката е нашата запазена марка

Ние вярваме, че ходенето на зъболекар може да бъде едно приятно и безболезнено изживяване. Ето защо The Smile Company e част от грижата за здравата ти усмивка.

Нашата мисия

Създадохме The Smile Company за теб. Така отговаряме на нуждата ти от комплексно и качествено лечение, по всяко време и на достъпна цена. Да се грижим за усмивката ти е удоволствие, привилегия и отговорност. И точно за това ти благодарим за доверието.

След положената професионална грижа сме стигнали до успешен резултат, следващата ни мисия е да направим и теб, съпричастен и отговорен към собственото си здраве. Чрез обучение за ефективна орална хигиена, индивидуални съвети и редовни посещения при нас, ти ставаш част от нашия екип. Така всички заедно работим в една посока - да запазим красивата ти и здрава усмивка за цял живот.

Нашият подход

Подходът ни е минимално инвазивен. С други думи - това е модерна концепция, която се фокусира върху дългосрочния резултат от лечението и максимално щади здравите повърхности от зъба по време на неговото възстановяване.

Съвременното обучение и технологии, които използваме като CEREC система за 3D сканиране и планиране, са други акциенти, които гарантират здравето на усмивката ти.

 • Професионално отношение
 • Приятна обстановка
 • Без болка
 • Малко или никакво изчакване
 • За теб и твоето семейство
 • Удобна локация
 • Дигитален рентген
 • 3 години гаранция за всички стоматологични услуги

Нашият екип

Дентална клиника София

Посещение на дентална клиника в София – как да се ориентираш сред множеството оферти?

 

Спира загубата на кост

 

 • Зъбите при човека са здраво свързани с челюстта посредством тяхните корени. Те навилизат дълбоко в костта и при дъвкателни движения я стимулират, запазвайки нейната здравина и плътност.
 • Когато човек загуби зъб, липсващите корени вече не могат да стимулират развитието на костта и постепенно тя започва да губи своята маса и плътност.
 • Поставянето на имплант е единственият подход на лечение, при който процесът на тази стимулация на костта се запазва, което предотвратява нейната загуба в бъдеще.

 

 

Как да избереш най-добрата дентална клиника в София?

 

София е не само столицата и най-големият град в България, но и също така здравен център на страната. Съвсем естествено тук се намират най-значителен брой здравни заведения, в това число дентални клиники. От една страна, това е хубаво, защото повишава опциите, измежду които можеш да избереш най-качествената и подходяща за твоите нужди дентална клиника в София. От друга обаче, въпросният избор е възможно да се окаже доста труден, особено ако не си напълно наясно с критериите, които трябва да се вземат предвид. За да те улесним максимално, в следващите редове ще ти дадем няколко полезни съвета относно избора на дентална клиника в София.

Дентална клиника София 2
Дентална клиника София - модерна апаратура
 • Дентална клиника в София: не се спирай на първото предложение, което ти попадне – една от най-големите грешки, които можеш да направиш, е да се спреш на първият вариант за дентална клиника в София, който ти се появи пред очите. Процесът по избор на дентална клиника в София трябва да започне с внимателно проучване и търсене на повече информация. Въпросното проучване е възможно да се извърши посредством мрежата, с помощта на мнения и оценки от близки и познати или чрез директно свързване с набелязаните дентални клиники в София и задаване на въпроси. Като цяло надеждните дентални клиники в София разполагат с качествени уебсайтове, където са описани всички предлагани услуги и са посочени данни за контакт по телефон или имейл.

 

 • Дентална клиника в София: не се води само и единствено по цената – разбира се, цената е важен, но в никакъв случай не и единствен елемент при избора на дентална клиника в София. Дори ти препоръчваме да не залагаш на дентални клиники в София, чиито цени са нереално ниски и много под обичайните за сектора. Подобни цени могат да означават понижено качество на предоставяните услуги, което несъмнено ще окаже негативни резултати върху твоето дентално здраве. По-скоро наред с цените проверявай и за други елементи, като например опит и квалификация на специалистите, както и налична апаратура в клиниката в София. Определено е положителен знак, ако на сайта на съответната дентална клиника в София е дадена необходимата информация относно тези два аспекта.
 • Дентална клиника в София: обърни внимание на спектъра от предлагани услуги – винаги е по-добре, когато клиниката в София предлага пълен спектър от дентални услуги. Все пак човек може да има повече от един проблем със своите зъби и дентално здраве, нали така? И определено няма да е приятно, ако съответната клиника в София не е способна да ги изпълни и за всяка следваща процедура те препраща към други специалисти или здравни заведения.

 

 • Дентална клиника в София: удобство – този фактор също е от значение, когато става въпрос за избор на дентална клиника в София. Все пак София е огромен (особено за мащабите на България град) с множество квартали и зони. И не всяка разположена в неговите рамки дентална клиника ще ти е удобна за посещение. Така че ти препоръчваме да потърсиш дентална клиника, разположена на подходящо за теб място в София и с наличие на удобен транспорт до нея. Транспорт, благодарение на който ще можеш да отскочиш за посещение по всяко време, независимо дали се намираш в дома си или в офиса.

 

Защо The Smile Company е точната дентална клиника в София за теб?

Дентална клиника София 3
Дентална клиника София - качествено лечение

 

The Smile Company е дентална клиника в София, чиято основна мисия е да предостави на своите клиенти комплексно и качествено лечение , по всяко време и на достъпна цена. Ето част от преимуществата ни:

 

 

 

 • Висококвалифицирани специалисти – екипът на The Smile Company е изграден около висококвалифицирани специалисти, носители на множество местни и международни награди в областта на стоматологията. Екип, с който малко дентални клиники в София могат да се похвалят. За да се убедиш сам в качествата и професионализма на специалистите на The Smile Company, имаш възможност да разгледаш биографиите на всеки един от тях в нашия сайт. Така при посещението си вече ще си напълно сигурен, че си попаднал на правилната дентална клиника в София.

 

  Дентална клиника София 1
  Дентална клиника София - качество

 • Модерна апаратура – още един елемент, който ни отличава от по-голямата част от останалите дентални клиники в София. Ние сме напълно наясно, че и най-добрите специалисти в областта на стоматологията няма как да осигурят достатъчно качествено лечение при липса на необходимата апаратура. Затова сме обзавели кабинетите на денталната си клиника с изключително модерна и ефективна апаратура. Апаратура, която е една от най-добрите такива на територията на София и като цяло в България.

 

 • Централна локация – когато става въпрос за локацията, определено The Smile Company има сериозно преимущество пред другите дентални клиники в София. Кабинетите ни са разположени в централна и оживена зона, до която има удобен транспорт от всяка точка на града. Така че нашата дентална клиника в София може да бъде посетена във всяко удобно за теб време, независимо дали това време е в или извън рамките на стандартния работен ден.

 

 • Пълен спектър от услуги – както вече споменахме по-горе, от значителна полза за клиента е да избере дентална клиника в София, която предлага пълен спектър от стоматологични услуги. Е, The Smile Company е точно от този тип клиники в София. Какъвто и дентален проблем да имаш, при нас ще намериш най-подходящия специалист, който да го реши. Благодарение на специалистите на The Smile Company напълно ще забравиш за неудобството от прехвърляне към различни кабинети или пренасочване към други дентални клиники в София. Всички необходими процедури ще бъдат извършени в The Smile Company при най-високо качество и сравнително кратки срокове.

 

 • Без болка и неприятни усещания – The Smile Company не е сред денталните клиники в София, които ще подхранват твоя страх от прегледи и лечение при стоматолози. При нас процедурите се провеждат без наличие на болка или неприятни усещания за пациента. В допълнение, обстановката в самата дентална клиника е досата приятна, което ще помогне за по-бързото минаване на времето до приключване на процедурата и постигане на желаните резултати от нея.

 

 • Гаранция – и не на последно място, за разлика от повечето дентални клиники в София, ние предлагаме 3 години гаранция за всички извършени стоматологични услуги. Гаранция, която е своеобразно доказателство за качеството на нашите услуги и ефективността им за клиента.

Дентална клиника София 4

 

Заложи на The Smile Company – най-подходящата за твоите нужди и изисквания дентална клиника в София!

Как да избереш най-добрата дентална клиника в София?
Защо The Smile Company е точната дентална клиника в София за теб?

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg