Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. human resource management assignment help

  […]Here are several of the sites we recommend for our visitors[…]

 2. Anxiety pills for sale

  […]usually posts some really interesting stuff like this. If you are new to this site[…]

 3. african gray parrots

  […]just beneath, are a lot of totally not associated websites to ours, even so, they may be certainly really worth going over[…]

 4. operations management

  […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they may be in fact really worth a go by way of, so have a look[…]

 5. GTE

  Title

  […]Here is an excellent Weblog You may Find Intriguing that we Encourage You[…]

 6. Google

  […]please stop by the websites we stick to, such as this a single, because it represents our picks in the web[…]

 7. Title

  […]the time to study or go to the subject material or internet sites we’ve linked to below the[…]

 8. http://www.proscrapcarremoval.com

  […]usually posts some incredibly fascinating stuff like this. If you are new to this site[…]

 9. scrap car pick up

  […]check below, are some absolutely unrelated sites to ours, on the other hand, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 10. Payday Loans

  […]we prefer to honor lots of other internet sites on the net, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 11. buy backlinks

  […]that is the end of this post. Here you’ll find some web-sites that we assume you will value, just click the hyperlinks over[…]

 12. thrusting rabbit toy

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated information, nonetheless definitely really worth taking a appear, whoa did 1 find out about Mid East has got far more problerms as well […]

 13. male enhancement

  […]The data mentioned inside the report are several of the best available […]

 14. listeners in Canada

  […]The information talked about in the post are a number of the ideal available […]

 15. Canada

  […]very handful of websites that happen to become comprehensive below, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

 16. cryptocurrency wallet with virtual card

  […]usually posts some extremely intriguing stuff like this. If you’re new to this site[…]

 17. World News Today

  […]Every when inside a when we decide on blogs that we study. Listed beneath would be the most recent websites that we pick out […]

 18. Title

  […]here are some links to sites that we link to because we feel they are worth visiting[…]

 19. Title

  […]we like to honor numerous other online sites on the internet, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 20. How to Control Pre-Ejaculation Using Male Masturbators?

  […]one of our guests a short while ago recommended the following website[…]

 21. mint juul pod

  […]please visit the web pages we follow, including this one particular, as it represents our picks in the web[…]

 22. buy magic mushrooms usa

  […]always a significant fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get lots of link appreciate from[…]

 23. Pinball machines for sale

  […]we came across a cool web-site that you just may possibly love. Take a appear for those who want[…]

 24. Title

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they may be in fact worth a go through, so possess a look[…]

 25. Watermelon haupia

  […]very handful of internet websites that take place to become detailed below, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[…]

 26. Title

  […]that is the finish of this article. Right here you will discover some web pages that we assume you’ll value, just click the links over[…]

 27. Watermelon haupia

  […]the time to read or stop by the content or websites we have linked to below the[…]

 28. Bubblegum Haupia Strain

  […]although internet sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they may be essentially really worth a go by, so possess a look[…]

 29. Bubble hash

  […]that could be the end of this write-up. Right here you will find some web sites that we consider you will value, just click the links over[…]

 30. Moroccan hash

  […]the time to read or visit the content or web pages we have linked to beneath the[…]

 31. Litto disposable

  […]that could be the end of this report. Here you’ll obtain some web pages that we believe you will value, just click the hyperlinks over[…]

 32. Bubble hash

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 33. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they are basically worth a go as a result of, so possess a look[…]

 34. Title

  […]that is the end of this post. Right here you’ll come across some websites that we consider you’ll value, just click the links over[…]

 35. Title

  […]the time to read or go to the content or websites we’ve linked to beneath the[…]

 36. Title

  […]just beneath, are several absolutely not related internet sites to ours, however, they may be surely really worth going over[…]

 37. Title

  […]we came across a cool website that you simply might take pleasure in. Take a search if you want[…]

 38. Title

  […]we came across a cool web page that you might take pleasure in. Take a search in case you want[…]

 39. Title

  […]although websites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they are really worth a go through, so possess a look[…]

 40. Title

  […]below you’ll uncover the link to some sites that we assume you’ll want to visit[…]

 41. Title

  […]check beneath, are some completely unrelated internet sites to ours, even so, they are most trustworthy sources that we use[…]

 42. Title

  […]please go to the web sites we follow, like this one particular, because it represents our picks through the web[…]

 43. Title

  […]although web sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they are really really worth a go by means of, so have a look[…]

« Older Comments

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg