Chat with us, powered by LiveChat

Зъбни импланти цени

Зъбните импланти са най-добрият и съвременен метод за заместване на липсващи зъби. Независимо дали имаш един или повече липсващи зъби, те ще разрешат напълно твоя проблем. От една страна зъбните импланти спомагат за нормалното изпълнение на ежедневните функции (говор, дъвчене и т.н.), а от друга – възвръщат естествения и естетичен външен вид на човешката усмивка. Днес услугата „поставяне на зъбни импланти“ се предлага в множество дентални клиники, всяка от които работи по свои собствени методи, условия и съответно цени. В следващите редове ще научиш на какво трябва да обърнеш внимание при оглеждането на различните оферти и цени за тази услуга. В допълнение, ще изведем основните преимущества на The Smile Company по отношение цените на процедурите по поставяне на зъбни импланти.

 

На какви условия е нужно да отговарят цените на зъбните импланти?

За да се насочиш към конкретни оферти за цени на зъбните импланти, те трябва да отговарят на няколко много важни условия. Започвайки от съответствието им с тенденциите на пазара, настоящата икономическа ситуация и финансовите възможности на потребителите, и стигайки до гарантирането на необходимото качество при изпълнение на самата процедура. Ето малко повече за всяко едно от въпросните условия, свързани с цената на зъбните импланти:

 

 

 

  • цени на зъбните импланти: да са адекватни на икономическата ситуация – разбира се, на първо място цените на процедурите за поставяне на зъбни импланти трябва да са адекватни на настоящата икономическа ситуация. Или казано с други думи, да отговарят на нуждите и финансовите възможности на масовия потребител. Когато видиш, че дадена оферта за зъбни импланти е с доста по-висока цена в сравнение с останалите на пазара, то почти сигурно става въпрос за неоснователни надценки. В такъв случай ти препоръчваме да се насочиш към други по-изгодни от гледна точка на цената оферти.
  • цени на зъбните импланти: да позволяват постигането на необходимото качество – разбира се, не бива да се залага и на другата крайност, а именно оферти за поставяне на зъбни импланти, чиито цени са нереално ниски. Определено е съмнително, когато цените на една процедура за поставяне на зъбни импланти са доста под стандартните такива на пазара и не кореспондират с логиката на нормалната конкуренция. Съветваме те да не се доверяваш на подобни оферти и цени, защото в редица случаи те означават ниско качество и недостатъчна ефективност във времето на поставените зъбни импланти.

 

Кои елементи формират крайната цена на една процедура по поставяне на зъбни импланти?

 

Крайната цена на процедурата по поставяне на зъбни импланти зависи както от използваните по време на нея материали и апаратура, така и от вложения труд от страна на съответните специалисти. По-надолу в текста ще разгледаме по-подробно споменатите елементи.

  • цени на зъбните импланти: материали – материалите са първият фактор, който играе роля върху крайната цена на процедурата. В случая имаме предвид материалите, използвани за изработването на самия зъбен имплант. По принцип най-добрата опция за подобни процедури е титанът. Неговата цена е малко по-висока в сравнение с тази на другите материали, но за сметка на това пък титанът се съвместява по отличен начин с човешкото тяло, гарантирайки качество, естетика и устойчивост във времето на зъбния имплант.
  • цени на зъбните импланти: апаратура – апаратурата, с която е обзаведен кабинетът и се използва по време на процедурата по поставяне на зъбни импланти, също е от значение. И това е напълно нормално. В изработването и поставянето на зъбни импланти участват ренген, 3D навигация и още редица устройства и технологии. Съответно колкото по-модерни и ефективни са тези устройства и технологии, толкова по-високо е качеството на извършваната процедура. А по-високото качество съвсем естествено води и до известно вдигане на цената.

 

  • цени на зъбните импланти: труд на специалиста – няма как в крайната цена на процедурата по поставяне на зъбните импланти да не влиза и трудът на съответния специалист. Все пак процедурата трае определено време и отнема част от работния ден на специалиста. При отделните клиенти времето за изработване на зъбните импланти може да варира, в зависимост от особеностите и отличителните характеристики на зъбите. В този смисъл е хубаво да се съставя план за индивидуално лечение и на база на него да се определя крайната цена. Така клиентът ще заплаща само и единствено за това, от което действително е имал нужда.

 

Какви преимущества ти предоставя The Smile Company по отношение цената на зъбните импланти?

 

Когато става въпрос за поставяне на зъбни импланти, ние от The Smile Company сме способни да ти предоставим редица ползи и преимущества. Въпросните ползи и преимущества се отнасят както за качеството на зъбните импланти, така и за тяхната цена. Ето какво точно имаме предвид:

Зъбни импланти цени 3
Зъбни импланти цени – индивидуален план
  • Цени на зъбните импланти: конкурентни цени –  цените на процедурите за поставяне на зъбни импланти в The Smile Company са едни от най-конкурентните такива на територията на София.  Те са напълно съобразени с настоящата икономическа ситуация в нашата страна, както и с финансовите възможности на средностатистическия български потребител. В този смисъл от услугите ни могат да се възползват максимално широк кръг от хора. Убедени сме, че цените ни за процедурите със зъбни импланти са напълно достъпни за теб и ще удовлетворят напълно нуждите и изискванията ти.

 

  • Цени на зъбните импланти: индивидуален план – за разлика от редица други дентални клиники, ние не залагаме на стандартни процедури, които не отчитат моментното състояние и особености на зъбите на клиента. Преди да бъде стартирана процедурата по поставяне на зъбни импланти, ще ти бъде направен подробен първоначален преглед. На база на въпросния преглед ще бъде съставен индивидуален план за лечение, според който ще се определи крайната цена на услугата. Така че можеш да бъдеш напълно сигурен, че в The Smile Company няма да ти се наложи да плащаш за нещо, което реално не ти е нужно.
  • Цени на зъбните импланти: комбинация между качество и цена на зъбните импланти – в The Smile Company ще намериш отлична комбинация между качество и цена по отношение на предлаганата услуга за поставяне на зъбни импланти. От една страна, нашите специалисти са изключително висококвалифицирани и с богат опит в сферата на стоматологията. От друга, разполагаме с модерна апаратура, отговаряща на последните стоматологични стандарти. В замяна на цената, която ще платиш, ще ти бъде предоставена качествена и ефективна процедура по поставяне на зъбни импланти, носеща отлични резултати в дългосрочен план.
Зъбни импланти цени 4
Зъбни импланти цени – Нашият екип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери The Smile Company за предстоящата ти процедура по поставяне на зъбни импланти и ще получиш отлично качество на изгодни цени!

 

На какви условия е нужно да отговарят цените на зъбните импланти?
Кои елементи формират крайната цена на една процедура по поставяне на зъбни импланти?
Какви преимущества ти предоставя The Smile Company по отношение цената на зъбните импланти?

Share:

Comments are closed.

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg