Chat with us, powered by LiveChat

Фасетите и техните цени

Фасети цени 10
Фасети цени – д-р. Ганева

Поставянето на фасети става все по-популярна и използвана процедура за коригиране на несъвършенства по зъбите. В резултат и стоматологичните клиники, които я предлагат, се увеличиха значително през последните години. Разбира се, има определени разлики както по отношение на качеството на извършваната в отделните здравни заведения услуга, така и във връзка с нейните цени. В следващите редове ще ти помогнем да разбереш механизма за образуване цената на процедурата по поставяне на фасети, както и начините за намиране на наистина най-изгодната подобна процедура за твоите нужди и изисквания. В допълнение, ще изведем основните преимущества, които ние от The Smile Company можем да ти предоставим по отношение на качеството и цената на услугата „Поставяне на фасети“.

 

Какво е важно за цените на фасетите?

 

 

Има няколко елемента, на които трябва да обърнеш внимание при разглеждане цените на предлаганите на пазара процедури с фасети. Тези елементи са свързани от една страна с достъпността на самите цени, а от друга – с гарантирането на качеството на процедурата по поставяне на фасети. Ето какво всъщност имаме предвид:

Фасети цени 1
Фасети цени – достъпност

 

 • цени на фасети: достъпност – разбира се, на първо място цените на фасетите трябва да са достъпни за масовия потребител и неговите финансови възможности. За целта е нужно денталната клиника, която предлага въпросната услуга, предварително много добре да е преценила настоящата икономическа ситуация и тенденциите на пазара. За съжаление все още редица здравни заведения се опитват да поставят прекалено високи надценки за своите услуги. Вярваме обаче, че ти като потребител вече си достатъчно информиран и не би заложил на процедура по поставяне на фасети с видимо завишена цена.

 

 • цени на фасети: гарантиране на качеството – от друга страна, цената трябва да гарантира качеството на извършваната процедура по поставяне на фасети. В този смисъл не те съветваме да се спираш на процедури със съмнително ниски цени. Какво означава „съмнително ниски цени“, когато става въпрос за поставяне на фасети? Най-вече това са цени, които са значително под всички други на пазара на фасети и не отговарят на никаква конкурентна логика. Подобни цени поставят под сериозно съмнение качеството на процедурата по поставяне на фасети, както и получаваните от нея резултати.

 

Как се определят цените на процедурите по поставяне на фасети?       

 

За да се определи точната цена на една процедура по поставяне на фасети, е нужно да се вземат предвид три важни фактора. Виж кои са те:

 • Фасети цени 11
  Фасети цени – д-р. Донева

  тип на фасета – това несъмнено е от голямо значение за крайната цена на процедурата. Според основния си класификационен критерий, а именно начина на поставяне, фасетите се делят на директни и индиректни. Първите се изработват директно в устата на пациента, докато при вторите се взема отпечатък от зъбите, отлива се гипсов модел и едва след това се минава към самата изработка. По принцип цената на индиректните фасети е значително по-висока от тази на директните такива. В замяна заплащането на въпросната цена обаче клиентът си гарантира възможно най-качествените фасети, които ще се запазят в отлично състояние за максимално дълъг период от време.

 

 • използвани материали – фасетите се правят от различни материали, като съвсем естествено тези материали оказват влияние върху тяхната цена. Най-изгодният от гледна точка на цената материал за фасетите е фотополимерът (или втвърдената смола). В същото време обаче не можем да кажем, че фотополимерът е най-добрата опция, когато става въпрос за качество и устойчивост. Фасетите, направени от фотополимер, много по-бързо намаляват своя блясък и съответно се разваля естетичният външен вид на зъбите. Ако качеството за теб е на първо място, ти препоръчваме да заложиш на изработени от порцелан фасети. Те се предлагат на по-високи цени, но за сметка на това пък ще ти предоставят качество, запазващо се във времето за период от около 15 години.

 

 • труд на специалиста – нормално е трудът на специалиста също така да бъде включен в крайната цена на процедурата по поставяне на фасети. В тази връзка е от значение времето, което отнема въпросната процедура. При директните фасети процедурата приключва много по-бързо отколкото при индиректните такива. Последните изискват доста повече работа поради нуждата от вземане на отпечатък на зъбите, отливане на гипсов модсел и другите дейности, които трябва да се извършат преди самата изработка. Това е още една причина цените на индиректните фасети да са осезаемо по-високи, предвид вложените в тях усилия, прецизност и изпипване на всичко до последния детайл.

 

Какви преимущества ти предлага The Smile Company по отношение цената на фасетите?

 

Ние от The Smile Company можем да ти предложим няколко много сериозни преимущества по отношение цената на процедурата по поставяне на фасети. Сред въпросните преимущества са съобразяването с тенденциите на българския пазар и възможностите на масовия потребител, както и гарантирането на необходимото качество. Ето малко повече информация:

 

 

 • Фасети цени 12
  Фасети цени – д-р. Кирчев

  Конкурентни цени на фасетите – на първо място, цените на фасетите при нас са изключително конкурентни за територията на София. Те са съобразени с настоящата икономическа ситуация в нашата страна и дават възможност от тях да се възползват максимално широк кръг потребители. Със сигурност цените на предлаганите в The Smile Company процедури по поставяне на фасети ще отговорят по най-добрия начин на твоите изисквания и възможности във финансов план.

 

 • Индивидуален план за лечение –  ние от The Smile Company ти гарантираме, че няма да платиш за нещо, което не си поръчвал или от което нямаш нужда. В тази връзка преди стартиране на процедурата правим първоначален преглед, на база на който се изготвя индивидуален план за лечение. Така се избягват излишните или ненужни за теб дейности, които иначе биха могли да бъдат стандартна част от цялостната процедура. За да си запишеш час за първоначален преглед в The Smile Company, можеш да се свържеш с нас на тел. 0700 35 0 55 или пък на e-mail office@thesmilecompany.bg.

 

 • Съотношение между качество и цена – бъди сигурен, че в The Smile Company ще получиш най-доброто съотношение между цена и качество на процедурата по поставяне на фасети. Ние разполагаме с екип от отлично подготвени специалисти, както и с апаратура, отговаряща на последните стандарти в областта на стоматологията. В замяна на цената, която трябва да платиш при нас, ще ти бъде предоставено качество, спомагащо фасетите да се запазят в отлично състояние за максимално дълъг период от време.

 

Фасети цени 4
Фасети цени – Разгледайте при нас!
Фасети цени 5
Фасети цени –  Екип от спеациалисти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери The Smile Company за предстоящата ти процедура по поставяне на фасети и ще получиш отлично качество на изгодни цени!

 

Фасетите и техните цени
Какво е важно за цените на фасетите?
Как се определят цените на процедурите по поставяне на фасети?
Какви преимущества ти предлага The Smile Company по отношение цената на фасетите?

Share:

Comments are closed.

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg