Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. h&k pdw

  […]we prefer to honor several other world wide web web sites on the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 2. uca.com.vn

  […]Here are several of the websites we advocate for our visitors[…]

 3. download mp3

  […]although internet sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they are actually worth a go as a result of, so have a look[…]

 4. free

  […]the time to read or stop by the content or internet sites we’ve linked to beneath the[…]

 5. Penis Envy Mushrooms

  […]one of our visitors recently advised the following website[…]

 6. Psilocybin mushrooms

  […]Here is an excellent Blog You might Obtain Intriguing that we Encourage You[…]

 7. 5.7

  Title

  […]usually posts some quite fascinating stuff like this. If you are new to this site[…]

 8. buy gbl online usa

  […]The information talked about in the post are several of the most effective obtainable […]

 9. buy gbl online europe

  […]please pay a visit to the web pages we comply with, which includes this one particular, as it represents our picks in the web[…]

 10. Title

  […]one of our visitors not long ago proposed the following website[…]

 11. Buy Caluanie oxidize in the usa

  […]here are some links to web-sites that we link to mainly because we consider they are really worth visiting[…]

 12. Oxycodone for sale online

  […]usually posts some very exciting stuff like this. If you’re new to this site[…]

 13. Order Opana Online

  […]check below, are some completely unrelated websites to ours, nonetheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 14. Buy Oxycodone Pills 30 mg Online

  […]Every after inside a while we pick blogs that we study. Listed below would be the most up-to-date web sites that we decide on […]

 15. Paint Sprayer

  […]Here are several of the web sites we advise for our visitors[…]

 16. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated information, nevertheless definitely really worth taking a search, whoa did one particular study about Mid East has got additional problerms too […]

 17. Title

  […]very handful of web sites that happen to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

 18. glo extracts

  […]please visit the sites we comply with, such as this a single, because it represents our picks through the web[…]

 19. order cigars online in bulk

  […]that would be the end of this write-up. Here you will locate some web-sites that we feel you will enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 20. Perdomo Cigars

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nevertheless truly worth taking a look, whoa did one particular learn about Mid East has got far more problerms too […]

 21. Независимое бюро информации и аналитики

  […]Here are some of the web pages we suggest for our visitors[…]

 22. domain hosting buy

  […]although internet sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they may be truly worth a go through, so possess a look[…]

 23. Title

  […]just beneath, are a lot of absolutely not associated sites to ours, even so, they are certainly worth going over[…]

 24. ruger pc charger for sale

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 25. Title

  […]below you’ll uncover the link to some web pages that we believe you ought to visit[…]

 26. Title

  […]Here are a number of the internet sites we recommend for our visitors[…]

 27. sex education

  […]we like to honor many other world-wide-web web pages around the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 28. g spot vibrators

  […]The info mentioned within the report are some of the most effective readily available […]

 29. american bombshell war daddy

  […]we came across a cool website that you just may possibly love. Take a appear if you want[…]

 30. best butt plug

  […]we came across a cool web page that you simply may well get pleasure from. Take a appear if you want[…]

 31. buy driver’s license

  […]check beneath, are some entirely unrelated web-sites to ours, on the other hand, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 32. Title

  […]The details mentioned within the report are several of the very best readily available […]

 33. винтажные обложки

  […]please pay a visit to the internet sites we stick to, which includes this 1, as it represents our picks in the web[…]

 34. divorce lawyers

  […]Here is a good Blog You might Come across Fascinating that we Encourage You[…]

 35. university

  […]below you will discover the link to some websites that we feel it is best to visit[…]

 36. Motorcycle Boots

  […]Here is a good Weblog You might Uncover Exciting that we Encourage You[…]

 37. ZYDONE FOR SALE

  […]very few internet sites that come about to be detailed below, from our point of view are undoubtedly very well really worth checking out[…]

 38. realistic masturbator

  […]the time to read or take a look at the content or websites we’ve linked to beneath the[…]

 39. rechargeable vibrator

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 40. best clit massager

  […]Here is a great Blog You may Obtain Exciting that we Encourage You[…]

 41. kel tec 380

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 42. keltec su16

  […]The facts mentioned in the report are a few of the very best offered […]

 43. mossberg 464 spx 30-30 for sale

  […]just beneath, are various completely not associated web sites to ours, even so, they may be certainly really worth going over[…]

 44. calibre citoyen 8700

  […]always a big fan of linking to bloggers that I enjoy but don’t get lots of link appreciate from[…]

 45. rolex comex for sale

  […]Every as soon as in a while we decide on blogs that we read. Listed below are the most recent web pages that we pick […]

 46. beretta 1301 tactical gen 2

  […]Here are some of the web sites we advise for our visitors[…]

 47. beretta brigadier for sale

  […]Every the moment in a whilst we opt for blogs that we study. Listed below are the latest sites that we decide on […]

 48. Title

  […]The details talked about in the report are some of the best readily available […]

 49. mossberg 590m for sale

  […]one of our visitors recently suggested the following website[…]

 50. mossberg military discount

  […]always a major fan of linking to bloggers that I love but really don’t get lots of link adore from[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg