Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. rehab addict rescue

  […]check beneath, are some entirely unrelated internet sites to ours, nevertheless, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 2. Maya Academy of Advanced Cinematics, Siliguri

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 3. MIT College of Food Technology, MIT Art, Design and Technology University

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nevertheless really really worth taking a appear, whoa did 1 learn about Mid East has got extra problerms too […]

 4. arthur it s only rock n roll

  […]below you’ll come across the link to some web-sites that we think it is best to visit[…]

 5. humans vs zombies

  […]just beneath, are numerous totally not connected sites to ours, however, they may be certainly really worth going over[…]

 6. Buy Adipex-p 37.5mg Online

  […]although web-sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they are essentially worth a go by means of, so have a look[…]

 7. the canal

  […]usually posts some really interesting stuff like this. If you are new to this site[…]

 8. codeine and promethazine for sale

  […]the time to study or check out the subject material or web pages we have linked to beneath the[…]

 9. Title

  […]always a large fan of linking to bloggers that I appreciate but really don’t get a good deal of link adore from[…]

 10. vibrator

  […]here are some links to sites that we link to due to the fact we assume they are worth visiting[…]

 11. vibrators for women

  […]that will be the end of this report. Here you’ll obtain some internet sites that we believe you will value, just click the hyperlinks over[…]

 12. walther ppq m2 45 for sale

  […]the time to read or check out the content or websites we have linked to below the[…]

 13. Psilocybin Mushrooms

  […]usually posts some really exciting stuff like this. If you are new to this site[…]

 14. walther q5 match for sale

  […]always a huge fan of linking to bloggers that I love but do not get a good deal of link like from[…]

 15. browning bar hells canyon

  […]we like to honor many other web websites on the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 16. citori csx 20 gauge

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless actually really worth taking a appear, whoa did one learn about Mid East has got more problerms as well […]

 17. https://dailycbd.com/en/

  […]below you’ll locate the link to some web pages that we feel you ought to visit[…]

 18. Daily CBD

  […]we came across a cool web page that you just could possibly appreciate. Take a appear should you want[…]

 19. Title

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we feel they are really worth a go by way of, so possess a look[…]

 20. beretta 92 compact

  […]the time to study or go to the subject material or internet sites we have linked to below the[…]

 21. beretta 92 compact

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 22. Uganda Safari tours

  […]just beneath, are numerous entirely not associated internet sites to ours, on the other hand, they are certainly worth going over[…]

 23. buy pentobarbital

  […]the time to read or go to the subject material or sites we’ve linked to below the[…]

 24. buy eu driving licence online

  […]the time to read or pay a visit to the subject material or sites we have linked to below the[…]

 25. can you buy gbl online https://deltalabzbv.com/

  […]usually posts some pretty interesting stuff like this. If you’re new to this site[…]

 26. kimber handguns

  […]Here is an excellent Blog You may Find Exciting that we Encourage You[…]

 27. buy ecigarettes online

  […]we came across a cool web-site that you simply may possibly delight in. Take a appear when you want[…]

 28. kimber handguns for sale

  […]here are some hyperlinks to web-sites that we link to mainly because we believe they’re really worth visiting[…]

 29. buy ecigarettes online

  […]Every as soon as in a although we decide on blogs that we study. Listed below would be the newest websites that we pick out […]

 30. THC Oil for Sale

  […]very couple of internet websites that come about to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly nicely really worth checking out[…]

 31. bathmate

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nonetheless seriously really worth taking a appear, whoa did 1 discover about Mid East has got much more problerms as well […]

 32. payday loans

  […]usually posts some quite fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

 33. marlin 1895 sbl for sale

  […]just beneath, are several totally not associated websites to ours, nonetheless, they’re surely worth going over[…]

 34. kimber revolver

  […]the time to study or check out the content or web pages we have linked to below the[…]

 35. Title

  […]please stop by the internet sites we comply with, such as this a single, as it represents our picks in the web[…]

 36. colt python 6 for sale

  […]The information talked about inside the post are a few of the top out there […]

 37. stiiizy battery

  […]that could be the finish of this post. Here you will come across some internet sites that we consider you will appreciate, just click the links over[…]

 38. iwi tavor 308

  […]Here is a great Weblog You may Find Interesting that we Encourage You[…]

 39. sig sp2022

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they are really really worth a go by means of, so have a look[…]

 40. stiizy pod

  […]Here are a number of the web-sites we suggest for our visitors[…]

 41. Buy Magic Mushrooms USA

  […]that is the end of this report. Right here you will locate some sites that we think you’ll appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 42. peyote growing kit

  […]check beneath, are some completely unrelated sites to ours, nevertheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 43. restuarants that deliver

  […]Every after inside a while we pick blogs that we read. Listed beneath would be the most current sites that we choose […]

 44. takeout

  […]although websites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they are actually really worth a go as a result of, so have a look[…]

 45. Title

  […]always a huge fan of linking to bloggers that I adore but do not get a whole lot of link really like from[…]

 46. sig sauer guns

  […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they are basically worth a go as a result of, so possess a look[…]

 47. keltec firearms for sale

  […]Here is a great Blog You might Uncover Exciting that we Encourage You[…]

 48. tisas 1911 stainless

  […]usually posts some extremely fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

 49. heckler & koch mr556a1

  […]here are some hyperlinks to web-sites that we link to mainly because we believe they are really worth visiting[…]

 50. zip 22 for sale

  […]the time to study or take a look at the subject material or web pages we have linked to beneath the[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg