Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. MURANG’A UNIVERSITY

  […]usually posts some really fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

 2. MURANG’A UNIVERSITY

  […]below you will locate the link to some web-sites that we assume it is best to visit[…]

 3. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 4. happyLuke

  […]although web sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they are really really worth a go via, so have a look[…]

 5. happyLuke

  […]although web-sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they’re basically really worth a go via, so possess a look[…]

 6. Title

  […]very few websites that happen to become comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out[…]

 7. Title

  […]we like to honor a lot of other online web-sites on the net, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 8. fake canadian money

  […]just beneath, are numerous absolutely not associated websites to ours, having said that, they may be surely really worth going over[…]

 9. fake money for sale

  […]The details mentioned within the report are some of the ideal obtainable […]

 10. Title

  […]that could be the finish of this post. Right here you will discover some websites that we believe you’ll value, just click the hyperlinks over[…]

 11. mango juul pod for sale

  […]Here are some of the internet sites we recommend for our visitors[…]

 12. best testosterone booster

  […]usually posts some very exciting stuff like this. If you are new to this site[…]

 13. Car rentals Montenegro

  […]always a large fan of linking to bloggers that I like but don’t get a good deal of link like from[…]

 14. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 15. tinder gay dating

  […]please check out the web-sites we follow, which includes this one particular, as it represents our picks through the web[…]

 16. buy backlinks

  […]we prefer to honor a lot of other internet sites on the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 17. Buy Vyvanse Online UK

  […]usually posts some very intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

 18. Mining Rigs

  […]that would be the finish of this report. Right here you will discover some web sites that we assume you will enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 19. asus-phoenix-geforce-rtx-3060-12gb-v2-for-sale

  […]one of our guests just lately proposed the following website[…]

 20. Buy Buy Banana Diesel Strain of Marijuana Online

  […]that would be the end of this article. Right here you will discover some internet sites that we think you’ll appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 21. CableFreeTV News

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 22. CableFreeTV Sports News

  […]very couple of web sites that happen to be in depth below, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]

 23. Title

  […]we came across a cool web-site which you could get pleasure from. Take a look should you want[…]

 24. Budget Gorilla Trekking Uganda

  […]we prefer to honor many other net web sites around the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

 25. The NMD News

  […]that could be the end of this report. Right here you’ll locate some sites that we feel you will appreciate, just click the links over[…]

 26. http://www.happyruck.com

  […]that could be the finish of this write-up. Right here you’ll come across some internet sites that we consider you’ll appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 27. happyruck.com

  […]Every after inside a though we decide on blogs that we study. Listed below would be the most up-to-date web sites that we select […]

 28. cryptocurrency virtual card

  […]very handful of web sites that occur to become in depth beneath, from our point of view are undoubtedly very well worth checking out[…]

 29. Virtual card Create instantly

  […]just beneath, are a lot of completely not related sites to ours, on the other hand, they’re certainly worth going over[…]

 30. audiobooks in Russian online free

  […]always a major fan of linking to bloggers that I like but do not get lots of link enjoy from[…]

 31. russian gifts

  […]the time to study or take a look at the content material or web sites we have linked to below the[…]

 32. Title

  […]Every once inside a even though we choose blogs that we study. Listed below would be the most recent websites that we pick out […]

 33. white hennessy near me

  […]The information mentioned in the article are a few of the most effective accessible […]

 34. bake carts

  […]we like to honor several other net web-sites around the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 35. Hennessy Pure White For Sale Online

  […]very handful of sites that come about to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

 36. affiliate marketing millionaire stories

  […]check below, are some absolutely unrelated web sites to ours, however, they are most trustworthy sources that we use[…]

 37. buy high quality counterfeit money online

  […]check beneath, are some entirely unrelated websites to ours, nonetheless, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 38. e-cigarettes

  […]The data mentioned within the report are a number of the top offered […]

 39. ruger handguns for sale

  […]just beneath, are quite a few completely not associated sites to ours, nonetheless, they may be surely really worth going over[…]

 40. order ruger guns online

  […]very couple of sites that happen to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 41. disposable e-cigarettes for sale

  […]one of our visitors a short while ago proposed the following website[…]

 42. portable power station

  […]usually posts some extremely fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

 43. good solar generators 2022

  […]please go to the web-sites we follow, such as this one, as it represents our picks in the web[…]

 44. solar panel kits 2021

  […]we like to honor many other world-wide-web web sites on the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 45. Kabi Sukanta Shikshaniketan

  […]we came across a cool internet site that you may well get pleasure from. Take a appear for those who want[…]

 46. Aryan School Hisar, Amardeep Colony, Hisar – 125001

  […]Here are several of the websites we suggest for our visitors[…]

 47. Rotary Public SchoolAt/po Bargarh Distt.Bargarh Orissa Bargarh Orissa 768028 India

  […]here are some links to web pages that we link to mainly because we believe they’re really worth visiting[…]

 48. Canterbury Bells SchoolNangal, Jwalapur, Doiwala Dehradun Uttaranchal 248140 India

  […]the time to study or visit the content or web pages we have linked to below the[…]

 49. Title

  […]here are some links to web sites that we link to simply because we assume they’re worth visiting[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg