Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. bitcoin mining machines for sale in europe

  […]Here is a superb Blog You may Uncover Exciting that we Encourage You[…]

 2. Murchison Falls

  […]here are some hyperlinks to web pages that we link to simply because we believe they’re worth visiting[…]

 3. Title

  […]here are some hyperlinks to web pages that we link to simply because we think they are worth visiting[…]

 4. 3080 ftw3 msrp

  […]although internet sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they may be essentially worth a go by way of, so possess a look[…]

 5. gv-r797oc-3gd

  […]Here is a great Blog You may Uncover Interesting that we Encourage You[…]

 6. elliptical trainer buy

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 7. buy stairmaster

  […]here are some hyperlinks to web sites that we link to for the reason that we think they are worth visiting[…]

 8. Vertise

  […]just beneath, are various completely not connected web-sites to ours, even so, they’re certainly really worth going over[…]

 9. Title

  […]although websites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they are essentially really worth a go by, so possess a look[…]

 10. G34 COMPETITION | 9X19MM

  […]The info mentioned in the post are some of the top readily available […]

 11. Fierce Firearms CT Edge Rifle 

  […]just beneath, are many completely not connected internet sites to ours, however, they are certainly worth going over[…]

 12. Browning X-Bolt Hell’s

  […]that is the end of this report. Here you will discover some internet sites that we consider you will value, just click the links over[…]

 13. G19 COMPACT | 9X19MM

  […]usually posts some really intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

 14. stock market for beginners

  […]just beneath, are quite a few entirely not related web sites to ours, however, they are surely really worth going over[…]

 15. stock market for beginners

  […]The information mentioned in the article are a few of the best available […]

 16. Title

  […]below you will find the link to some websites that we assume you’ll want to visit[…]

 17. buy dexedrine online

  […]that would be the end of this post. Right here you’ll discover some websites that we assume you will value, just click the hyperlinks over[…]

 18. buy pills florida

  […]just beneath, are various entirely not related web-sites to ours, nonetheless, they may be surely really worth going over[…]

 19. Title

  […]Here is a great Weblog You may Uncover Exciting that we Encourage You[…]

 20. RissMiner

  […]check beneath, are some totally unrelated web sites to ours, however, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 21. Littlehaven Infant School

  […]check below, are some entirely unrelated internet websites to ours, however, they are most trustworthy sources that we use[…]

 22. Vale School

  […]that would be the finish of this article. Right here you’ll uncover some internet sites that we feel you’ll value, just click the links over[…]

 23. Order Sig Sauer Guns Online

  […]that could be the end of this report. Right here you’ll come across some websites that we believe you will enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 24. dizziness

  […]just beneath, are a lot of totally not connected sites to ours, on the other hand, they may be certainly really worth going over[…]

 25. Title

  […]that could be the end of this article. Right here you’ll obtain some web-sites that we assume you’ll appreciate, just click the links over[…]

 26. bitcoin

  […]one of our guests lately proposed the following website[…]

 27. where did the dab come from

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 28. Uganda Safari Tour

  […]just beneath, are quite a few absolutely not connected websites to ours, on the other hand, they are certainly really worth going over[…]

 29. Safari in Uganda

  […]Here is an excellent Weblog You might Uncover Intriguing that we Encourage You[…]

 30. beretta rifles

  […]Every once in a though we choose blogs that we read. Listed below would be the most recent web-sites that we opt for […]

 31. savage grow plus results

  […]we came across a cool website which you may possibly get pleasure from. Take a appear for those who want[…]

 32. raw garden extract cartridges

  […]that would be the finish of this write-up. Right here you will find some web-sites that we feel you will enjoy, just click the links over[…]

 33. sig sauer guns for sale europe

  […]very handful of web-sites that happen to be detailed below, from our point of view are undoubtedly nicely worth checking out[…]

 34. thc vape carts for sale

  […]Here are a few of the internet sites we suggest for our visitors[…]

 35. sig sauer guns for sale europe

  […]please go to the web-sites we adhere to, which includes this one, as it represents our picks in the web[…]

 36. ormanda sikin beni

  […]just beneath, are several absolutely not connected web sites to ours, even so, they’re surely really worth going over[…]

 37. heryerimi sikin benim

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nevertheless definitely really worth taking a look, whoa did a single master about Mid East has got additional problerms too […]

 38. male sex toy

  […]very few sites that happen to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly properly worth checking out[…]

 39. Title

  […]please take a look at the web sites we adhere to, such as this 1, because it represents our picks through the web[…]

 40. male masturbators

  […]The details mentioned in the report are several of the best available […]

 41. BUY DMT ONLINE

  […]we prefer to honor many other internet internet sites around the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 42. springfield saint edge for sale

  […]check beneath, are some totally unrelated web sites to ours, having said that, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 43. BUY ECSTASY (MDMA/MOLLY)

  […]usually posts some quite exciting stuff like this. If you are new to this site[…]

 44. springfield saint for sale

  […]we prefer to honor many other online websites around the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

 45. blucifer glo cart

  […]check beneath, are some entirely unrelated sites to ours, even so, they are most trustworthy sources that we use[…]

 46. Tudor Black Bay 58

  […]the time to read or pay a visit to the content or internet sites we’ve linked to below the[…]

 47. oris discount code

  […]below you’ll find the link to some web pages that we believe it is best to visit[…]

 48. online pharmacy usa

  […]The facts talked about inside the article are some of the very best readily available […]

 49. canadian pharmacies

  […]please stop by the web pages we adhere to, including this 1, as it represents our picks from the web[…]

 50. raw garden carts

  […]that could be the finish of this article. Here you will locate some websites that we think you’ll value, just click the hyperlinks over[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg