Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. Canadian service

  […]just beneath, are many absolutely not associated sites to ours, nevertheless, they’re surely worth going over[…]

 2. latest technology

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nevertheless genuinely really worth taking a appear, whoa did one study about Mid East has got additional problerms too […]

 3. Cryptocurrency HBCUC

  […]usually posts some pretty interesting stuff like this. If you’re new to this site[…]

 4. Discreet gun shop

  […]usually posts some pretty fascinating stuff like this. If you are new to this site[…]

 5. buy juul online

  […]although sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we feel they may be actually really worth a go by means of, so have a look[…]

 6. Buy Guns Online USA

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I enjoy but really don’t get lots of link appreciate from[…]

 7. Title

  […]just beneath, are various absolutely not associated web-sites to ours, even so, they may be certainly really worth going over[…]

 8. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not related to ours, we feel they are really worth a go by means of, so have a look[…]

 9. canada pharmacy canada pharmacy

  […]Here are several of the sites we suggest for our visitors[…]

 10. Canada pharmacy

  […]Every as soon as inside a when we pick out blogs that we study. Listed below are the most up-to-date internet sites that we select […]

 11. معرفة هوية المتصل

  […]Every once inside a though we pick blogs that we read. Listed below are the most up-to-date web-sites that we pick […]

 12. معرفة هوية المتصل

  […]Every once in a even though we pick out blogs that we study. Listed beneath are the most recent sites that we opt for […]

 13. buy marijuana online usa

  […]here are some hyperlinks to web pages that we link to simply because we believe they may be really worth visiting[…]

 14. buy cheap weed online

  […]The information talked about inside the write-up are several of the top available […]

 15. Title

  […]here are some links to web pages that we link to because we think they’re really worth visiting[…]

 16. glo cartridges

  […]we like to honor lots of other web internet sites around the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 17. ruger american for sale

  […]usually posts some quite interesting stuff like this. If you are new to this site[…]

 18. Title

  […]check below, are some totally unrelated internet websites to ours, nonetheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 19. canada pharmacy canada pharmacy canada pharmacy

  […]that would be the finish of this report. Right here you’ll obtain some web sites that we think you will enjoy, just click the links over[…]

 20. past trauma memory healing

  […]usually posts some very interesting stuff like this. If you’re new to this site[…]

 21. exotic animals for sale

  […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we feel they may be truly really worth a go via, so possess a look[…]

 22. Cheap Cocaine For Sale

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get quite a bit of link adore from[…]

 23. Title

  […]The information and facts talked about within the report are a few of the very best available […]

 24. Title

  […]The information and facts mentioned within the write-up are some of the most effective offered […]

 25. Title

  […]just beneath, are numerous absolutely not associated sites to ours, however, they are certainly really worth going over[…]

 26. read more

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless definitely worth taking a look, whoa did one particular find out about Mid East has got a lot more problerms also […]

 27. Title

  […]that would be the finish of this report. Right here you’ll come across some web-sites that we feel you’ll enjoy, just click the links over[…]

 28. Title

  […]that is the finish of this report. Right here you will uncover some internet sites that we feel you’ll appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 29. Title

  […]check beneath, are some entirely unrelated web sites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 30. Title

  […]we like to honor quite a few other world wide web web-sites on the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 31. Title

  […]we prefer to honor a lot of other online sites around the net, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 32. Treating appendicitis

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nonetheless genuinely really worth taking a look, whoa did a single understand about Mid East has got a lot more problerms too […]

 33. BREAST CANCER

  […]we came across a cool website that you just could take pleasure in. Take a appear for those who want[…]

 34. male sex toys

  […]check beneath, are some completely unrelated internet sites to ours, on the other hand, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 35. waterproof butterfly vibrator

  […]very handful of internet websites that come about to become detailed beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[…]

 36. usb penis pump

  […]The data mentioned in the post are a number of the most effective out there […]

 37. best penis extension

  […]below you will come across the link to some internet sites that we assume you should visit[…]

 38. erotic story

  […]we prefer to honor lots of other world wide web sites on the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out[…]

 39. Gas

  Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 40. Title

  […]Here is a good Blog You might Discover Exciting that we Encourage You[…]

 41. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 42. escort bayanlar

  […]please take a look at the sites we stick to, such as this one, as it represents our picks from the web[…]

 43. CANADA PHARMACY CANADA PHARMACY CANADA PHARMACY

  […]although sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we feel they may be basically worth a go as a result of, so possess a look[…]

 44. canada pharmacy canada pharmacy

  […]that will be the finish of this post. Right here you will locate some web sites that we believe you will enjoy, just click the links over[…]

 45. Volkswagen Cocaine For Sale

  […]check beneath, are some totally unrelated web sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 46. tourism

  […]we prefer to honor a lot of other internet internet sites around the internet, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages really worth checking out[…]

 47. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless definitely worth taking a appear, whoa did one master about Mid East has got more problerms as well […]

 48. happyluke ฟรี300

  […]please take a look at the web pages we comply with, such as this one particular, as it represents our picks through the web[…]

 49. ทางเข้า happyluke

  […]just beneath, are many absolutely not associated web-sites to ours, nonetheless, they’re surely really worth going over[…]

 50. clit massager

  […]please stop by the sites we stick to, which includes this 1, because it represents our picks from the web[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg