Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they’re truly really worth a go via, so possess a look[…]

 2. Title

  […]Here are several of the internet sites we suggest for our visitors[…]

 3. Title

  […]just beneath, are many entirely not connected web sites to ours, however, they’re certainly worth going over[…]

 4. Buy Weed Online

  […]although web-sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we feel they may be truly really worth a go by means of, so possess a look[…]

 5. Weed Wax

  […]please visit the websites we adhere to, which includes this one particular, as it represents our picks in the web[…]

 6. Title

  […]always a huge fan of linking to bloggers that I enjoy but do not get quite a bit of link really like from[…]

 7. buy Instagram followers

  […]although web-sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they are really really worth a go as a result of, so have a look[…]

 8. Title

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 9. Title

  […]Here are several of the web sites we advocate for our visitors[…]

 10. Title

  […]one of our guests not long ago suggested the following website[…]

 11. Title

  […]always a significant fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get a great deal of link love from[…]

 12. Title

  […]that may be the finish of this post. Right here you will come across some sites that we feel you will appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 13. Title

  […]always a large fan of linking to bloggers that I really like but really don’t get a lot of link appreciate from[…]

 14. Buy lsd acid online

  […]that may be the finish of this post. Here you’ll obtain some websites that we think you will enjoy, just click the links over[…]

 15. Title

  […]the time to study or check out the material or websites we’ve linked to beneath the[…]

 16. Title

  […]although internet websites we backlink to below are considerably not related to ours, we feel they’re actually worth a go as a result of, so have a look[…]

 17. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nevertheless really really worth taking a appear, whoa did 1 master about Mid East has got extra problerms also […]

 18. Luer Lock Syringe

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nevertheless truly really worth taking a appear, whoa did a single find out about Mid East has got much more problerms also […]

 19. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless really really worth taking a look, whoa did 1 understand about Mid East has got far more problerms too […]

 20. how much is a shipping container

  […]one of our visitors recently proposed the following website[…]

 21. Title

  […]one of our visitors just lately proposed the following website[…]

 22. Black Latex Gloves

  […]please visit the sites we stick to, including this one particular, as it represents our picks through the web[…]

 23. Title

  […]although web sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they are actually worth a go by means of, so possess a look[…]

 24. online cbd shop

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I love but really don’t get a lot of link like from[…]

 25. Title

  […]one of our guests a short while ago suggested the following website[…]

 26. counterfeit money for sale

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 27. Title

  […]we came across a cool web page that you simply could possibly appreciate. Take a search in the event you want[…]

 28. Title

  […]that could be the finish of this post. Here you’ll come across some web-sites that we consider you’ll enjoy, just click the links over[…]

 29. Title

  […]just beneath, are numerous absolutely not associated sites to ours, nevertheless, they are surely worth going over[…]

 30. Title

  […]check beneath, are some entirely unrelated web sites to ours, however, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 31. medical gloves

  […]here are some hyperlinks to web pages that we link to mainly because we feel they are really worth visiting[…]

 32. Nitrile Exam Gloves

  […]check beneath, are some totally unrelated web-sites to ours, even so, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 33. peyote plant locations

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless definitely worth taking a search, whoa did one particular discover about Mid East has got extra problerms as well […]

 34. Title

  […]always a major fan of linking to bloggers that I love but really don’t get quite a bit of link adore from[…]

 35. scooters for sale near me

  […]usually posts some pretty fascinating stuff like this. If you are new to this site[…]

 36. kawasaki vulcan 900

  […]please go to the web-sites we adhere to, which includes this a single, because it represents our picks in the web[…]

 37. dexedrine for sale eu

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nevertheless really worth taking a search, whoa did 1 master about Mid East has got much more problerms too […]

 38. adhd meds for sale online

  […]always a huge fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get a lot of link really like from[…]

 39. dexedrine for sale eu

  […]Here is an excellent Blog You might Locate Intriguing that we Encourage You[…]

 40. https aka ms remoteconnect code

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 41. crossdress cams

  […]one of our visitors recently encouraged the following website[…]

 42. https aka ms remoteconnect login

  […]Here is a good Weblog You might Obtain Interesting that we Encourage You[…]

 43. seo company

  […]just beneath, are many completely not related web pages to ours, nevertheless, they may be certainly really worth going over[…]

 44. best moving company

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nonetheless actually really worth taking a search, whoa did 1 find out about Mid East has got additional problerms too […]

 45. moving company

  […]here are some links to web pages that we link to mainly because we consider they are worth visiting[…]

 46. vibrating panty

  […]below you will locate the link to some sites that we feel you’ll want to visit[…]

 47. Title

  […]just beneath, are a lot of absolutely not associated web-sites to ours, nonetheless, they are certainly really worth going over[…]

 48. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless seriously really worth taking a search, whoa did 1 find out about Mid East has got much more problerms also […]

 49. CLUB CANNA VAPE PEN

  […]always a big fan of linking to bloggers that I adore but do not get lots of link appreciate from[…]

 50. Title

  […]below you’ll find the link to some websites that we consider it is best to visit[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg