Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. pure amphetamine

  […]Every when inside a although we choose blogs that we read. Listed below are the most recent websites that we select […]

 2. psilocybe cubensis grow kit usa

  […]the time to study or go to the content or web sites we’ve linked to below the[…]

 3. psychedelic mushroom growing kit usa

  […]please check out the websites we comply with, like this one particular, as it represents our picks through the web[…]

 4. MAGIC MUSHROOM GROW KIT

  […]Here is an excellent Weblog You might Come across Intriguing that we Encourage You[…]

 5. Title

  […]please visit the sites we adhere to, like this 1, because it represents our picks in the web[…]

 6. guitarra iniciante

  […]one of our guests not long ago advised the following website[…]

 7. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nevertheless actually really worth taking a look, whoa did 1 study about Mid East has got extra problerms too […]

 8. Title

  […]always a major fan of linking to bloggers that I enjoy but don’t get lots of link love from[…]

 9. Title

  […]usually posts some incredibly fascinating stuff like this. If you are new to this site[…]

 10. https://trippydelics.ca

  […]the time to read or take a look at the material or sites we have linked to below the[…]

 11. buy jwh-018 online

  […]below you will come across the link to some web pages that we consider you must visit[…]

 12. Title

  […]very couple of web sites that take place to become comprehensive below, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]

 13. Title

  […]Every after in a while we pick blogs that we read. Listed beneath are the newest internet sites that we pick […]

 14. click here

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they may be truly worth a go via, so have a look[…]

 15. click here

  […]below you’ll uncover the link to some web-sites that we feel you need to visit[…]

 16. Title

  […]below you will obtain the link to some internet sites that we think you need to visit[…]

 17. Web design pfäffikon

  […]very few internet websites that happen to become in depth below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 18. laptop support feldbach

  […]we came across a cool web page which you might take pleasure in. Take a look in the event you want[…]

 19. Title

  […]Here are a number of the websites we suggest for our visitors[…]

 20. Title

  […]below you’ll locate the link to some web sites that we consider you must visit[…]

 21. thc vape juice

  […]here are some links to internet sites that we link to simply because we think they may be really worth visiting[…]

 22. Herbal incense

  […]that could be the finish of this post. Here you will discover some sites that we assume you’ll enjoy, just click the links over[…]

 23. Herbal incense

  […]although web sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they may be basically really worth a go by means of, so possess a look[…]

 24. canada online

  […]very few internet websites that occur to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly very well really worth checking out[…]

 25. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless genuinely really worth taking a search, whoa did a single learn about Mid East has got extra problerms as well […]

 26. Title

  […]the time to study or stop by the content or sites we have linked to beneath the[…]

 27. Protection

  […]that will be the finish of this report. Here you’ll discover some internet sites that we consider you’ll enjoy, just click the links over[…]

 28. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 29. Title

  […]we came across a cool web site that you just may well appreciate. Take a look when you want[…]

 30. arcade pinball machines for sale

  […]usually posts some very fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

 31. guns for sale pa

  […]usually posts some incredibly intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

 32. guns for sale online

  […]the time to read or pay a visit to the content material or web-sites we’ve linked to below the[…]

 33. steel modular buildings for sale

  […]Here are several of the internet sites we recommend for our visitors[…]

 34. shipping containers for sale – craigslist

  […]below you will discover the link to some web-sites that we assume it is best to visit[…]

 35. canadapharmacy.com

  […]always a major fan of linking to bloggers that I appreciate but really don’t get a whole lot of link adore from[…]

 36. cryptonews

  […]Here are a few of the sites we advocate for our visitors[…]

 37. canadamedpharmacy.com

  […]the time to read or go to the content or web pages we have linked to beneath the[…]

 38. Title

  […]check below, are some totally unrelated internet websites to ours, having said that, they are most trustworthy sources that we use[…]

 39. Order High-Quality Steroid Powders Online

  […]check beneath, are some completely unrelated sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 40. from canada to usa

  […]one of our visitors lately recommended the following website[…]

 41. usa drugstore

  […]please visit the websites we adhere to, like this a single, because it represents our picks through the web[…]

 42. virtual visa and MasterCard buy

  […]always a significant fan of linking to bloggers that I enjoy but don’t get a great deal of link enjoy from[…]

 43. virtual visa card buy with bitcoin

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 44. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nevertheless genuinely really worth taking a search, whoa did 1 discover about Mid East has got extra problerms at the same time […]

 45. Buy THC Edibles Online Ireland

  […]Every after in a while we decide on blogs that we read. Listed below would be the newest internet sites that we select […]

 46. Weed Delivery In Ireland

  […]always a huge fan of linking to bloggers that I really like but really don’t get lots of link like from[…]

 47. Title

  […]one of our guests not too long ago encouraged the following website[…]

 48. Kiss Pinball Machine

  […]that could be the end of this article. Here you will locate some web sites that we assume you will enjoy, just click the links over[…]

 49. storage containers

  […]that will be the end of this post. Right here you’ll discover some web sites that we consider you’ll appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 50. modular buildings for sale

  […]one of our guests recently proposed the following website[…]

« Older CommentsNewer Comments »

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg