Chat with us, powered by LiveChat

Поставяне на фасети

Поставянето на фасети е процес, който се практикува все повече в съвременната стоматология. Неговите основни цели са свързани със заместване на увредената предна повърхност на зъбите, както и възстановяване на приятния им и естетичен външен вид. По-надолу в текста ще научиш всичко, което трябва да знаеш за поставянето на фасети – как точно протича самата процедура и кои са основните й ползи и преимущества за пациента. Освен това ще те запознаем с условията за реализиране на поставянето на фасети в дентална клиника The Smile Company.

 

Кои са основните преимущества от поставянето на фасети? 

 

Поставянето на фасети носи няколко основни преимущества на пациента. Тези преимущества са свързани както с външния вид на човека и естетическия аспект, така и с чисто практическия такъв. Ето какво точно имаме предвид:

Поставяне на фасети 1
Поставяне на фасети – естествен външен вид
 • Поставяне на фасети: естествен външен вид – след своето поставяне върху зъба, фасетите остават напълно незабележими за околните. Те имат същата форма и цвят като настоящите зъби на човека. В този смисъл поставянето на фасети ще ти помогне да възвърнеш своята красива и приятна усмивка, без по някакъв начин да развали естествения ти и нормален външен вид.

 

 • Поставяне на фасети: не променят цвета си – още една причина, свързана с външния вид, поради която редица хора избират поставянето на фасети като вариант при наличие на определени увреждания по зъбите. Те не само носят естествен вид на човешката усмивка, но и гарантират запазването му във времето. Няма никаква опасност след своето поставяне фасетите да променят цвета си. Последното важи с пълна сила, независимо какви храни консумираш, дали приемаш алкохол или пък пушиш цигари.

 

 • Поставяне на фасети: минимално инвазивен подход на лечение – поставянето на фасети е доста по-щадящ подход за зъба в сравнение с короните например. В повечето случаи е достатъчно да се отнеме по-малко от милиметър от естествения зъб, за да се осигури прецизното поставяне на фасетите.

 

 • Поставяне на фасети: дълготрайно решение – и не на последно място, поставянето на фасетите е дълготрайно решение за теб и твоите зъби. След поставянето си, фасетите не изискват кой знае каква специална поддръжка. Единственото, което трябва да правиш, е да ги почистваш ежедневно, както и на определени периоди от време да посещаваш стоматолог. Когато се спазва правилна хигиена, керамичните фасети е възможно да запазят своето отлично състояние не само за дълъг период от време, а дори и за цял живот.

 

Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?

Поставяне на фасети 2
Поставяне на фасети – етапи

 

Процедурата по поставяне на фасети протича на няколко етапа, всеки от които изиграва своята роля по отношение гарантирането на максимална прецизност и достигането на желаните резултати. За да ти помогнем да разбереш по-добре процедурата по поставяне на фасети, в следващите редове ще се постараем да обособим възможно най-ясно и точно въпросните етапи:

 

 

 

 • предварителен преглед и подготовка – процесът по поставяне на фасети започва с предварителен преглед, въз основа на който се планира цялостното лечение. В резултат на въпросния преглед се изготвя т.нар. индивидуален проект за Дизайн на усмивката. Благодарение на този проект можеш да видиш крайния резултат още преди да е започнало същинското лечение. Разбира се, последното е огромно преимущество, тъй като те предпазва от неприятни изненади впоследствие.

 

 • поставяне на временни фасети – след като съответният проект за поставяне на фасети бъде одобрен от теб, специалистът стоматолог преминава към създаването на временните елементи. Той снема отпечатък и се заема с поставянето на временни фасети. Истината е, че поставянето на временни фасети е един чудесен метод, с помощта на който имаш възможност да усетиш как се възприемаш със своята нова усмивка. Така при нужда по-късно могат да се направят последни корекции по формата и цвета на възстановяванията.

 

 • поставяне на постоянни фасети – след като въпросните корекции бъдат направени и вече си сигурен, че всичко е наред, може да се пристъпи към изработването и поставянето на постоянните фасети. Тези елементи се изготвят от зъботехника или пък от CAD/CAM машина. След поставянето на постоянните фасети, специалистът би трябвало да ти даде полезни съвети и информация за това как да се грижиш по най-добрия начин за своята нова усмивка.

 

Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

 

Поставяне на фасети - 3
Поставяне на фасети – при нас

 

Има редица причини, поради които би било от значителна полза за теб да избереш именно The Smile Company, когато става въпрос за поставяне на фасети. Започвайки от отличния екип от специалисти и модерната апаратура, и стигайки до идеалната локация на нашата дентална клиника. Виж малко повече информация за споменатите дотук преимущества на The Smile Company:

 

Отличен екип от специалисти – в основата на успеха на всяка клиника, извършваща поставяне на фасети и други дентални услуги, е  подбраният отличен екип от специалисти. Точно такъв е нашият екип, съставен от професионалисти с изкл ючително висока квалификация и безупречна репутация. Професионалисти, които са създатели на множество курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди в областта на стоматологията. В сайта на The Smile Company можеш да видиш биографията на всеки един от работещите в денталната клиника специалисти. Така ще се убедиш, че това наистина е правилното място, където да се подложиш на поставяне на фасети.

Поставяне на фасети 4
Поставяне на фасети – модерна апаратура

Модерна апаратура – при нас в The Smile Company отличният екип от специалисти е съчетан с изключително модерна апаратура. Апаратура, отговаряща на най-новите стандарти и изисквания в областта на стоматологията. Въпросната апаратура гарантира на клиентите ни както бързина на извършване на отделните стоматологични процедури, така и реализиране на желаните от тях ефект и резултати. В крайна сметка дори на най-добрия специалист по поставяне на фасети и други подобни лечения му е нужна съвременна апаратура, за да може да си свърши качествено работата, нали така?

Удобна локация – и не на последно място, локацията на една дентална клиника също е от голямо значение, особено предвид натовареното ежедневие и натрупването на множество професионални и лични ангажименти при повечето съвременни хора. Е, избирайки The Smile Company за процедура по поставяне на фасети, няма нужда да се притесняваш за този аспект. Денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има сравнително лесен достъп от всички квартали на София. Независимо дали се намираш в дома си или пък в офиса, едва ли ще е проблем да намериш удобен транспорт, с който да пристигнеш при нас за кратко време.

 

Заложи на The Smile Company за процедура по поставяне на фасети с максимално високо качество и ефективност!

 

Същност на поставянето на фасети
Кои са основните преимущества от поставянето на фасети?
Как точно протича процедурата по поставяне на фасети?
Защо да избереш услугата „Поставяне на фасети“ на The Smile Company?

Share:

Comment on "Поставяне на фасети"

 1. Title

  […]we prefer to honor numerous other internet web sites around the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 2. buy instagram followers

  […]very couple of internet websites that transpire to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]

 3. Title

  […]although web-sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we feel they’re basically worth a go as a result of, so possess a look[…]

 4. Title

  […]we like to honor many other web internet sites around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 5. cbd for sale

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I adore but don’t get lots of link appreciate from[…]

 6. Title

  […]please visit the internet sites we follow, like this one, as it represents our picks in the web[…]

 7. Title

  […]we prefer to honor many other world-wide-web internet sites around the internet, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

 8. Title

  […]always a large fan of linking to bloggers that I adore but don’t get a good deal of link like from[…]

 9. Title

  […]we came across a cool internet site that you just may enjoy. Take a appear in case you want[…]

 10. Title

  […]check beneath, are some totally unrelated internet websites to ours, nevertheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 11. virtual credit card buy

  […]here are some links to sites that we link to for the reason that we think they are really worth visiting[…]

 12. mobile apps development

  […]the time to read or visit the content material or web sites we’ve linked to below the[…]

 13. Title

  […]below you’ll discover the link to some sites that we believe you need to visit[…]

 14. Title

  […]Here are a few of the web sites we recommend for our visitors[…]

 15. Title

  […]one of our guests not long ago advised the following website[…]

 16. Title

  […]The info mentioned within the report are some of the top out there […]

 17. Title

  […]that may be the finish of this article. Right here you will obtain some internet sites that we feel you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 18. Buy Real Weed Online Cheap

  […]please visit the web-sites we comply with, like this one, as it represents our picks in the web[…]

 19. 미러급 레플리카

  […]although web sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they are truly really worth a go by means of, so have a look[…]

 20. Title

  […]very couple of internet sites that occur to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[…]

 21. Free Classified Ads in Palestine

  […]very few sites that happen to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly nicely really worth checking out[…]

 22. Title

  […]Every as soon as inside a whilst we pick out blogs that we study. Listed beneath are the latest web-sites that we select […]

 23. Title

  […]we like to honor quite a few other online web pages around the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 24. BUY ATIVAN 1MG

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I like but don’t get a whole lot of link like from[…]

 25. best masturbation for male

  […]here are some links to websites that we link to because we feel they’re really worth visiting[…]

 26. alex more

  […]we like to honor quite a few other world wide web web pages on the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 27. Bath Salts For sale Online

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nonetheless genuinely really worth taking a search, whoa did a single learn about Mid East has got much more problerms at the same time […]

 28. Delaware Fake driver’s license

  […]the time to read or stop by the content material or websites we’ve linked to beneath the[…]

 29. Can I buy Tramadol online

  […]please stop by the web sites we follow, which includes this one, as it represents our picks through the web[…]

 30. Gay Porn

  […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we feel they are truly really worth a go by way of, so have a look[…]

 31. kratom back pain

  […]we like to honor several other world-wide-web web-sites on the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

 32. buy kratom online

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nevertheless genuinely worth taking a appear, whoa did one find out about Mid East has got much more problerms also […]

« Older Comments

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg