Chat with us, powered by LiveChat
ортодонт София

Ортодонт в София

С какво се занимава специалистът ортодонт?

 

София е столицата, най-големият град и здравният център на България. Което означава, че София е и най-подходящото място за намиране на специалист ортодонт, ако имаш нужда от такъв тип лечение. За какво точно лечение става въпрос? Специалистите ортодонти, които не са чак толкова много на брой на територията на София и страната, се занимават най-вече с неправилното разположение на зъбите. Или казано с други думи, при подобен специалист е наложително да отидеш, ако при теб са налице грижи, отнасящи се до нестандартна подредба, струпване или завъртане на зъбите. Последните състояния водят до затруднения от най-различно естество, като например появяване на пречки пред нормалното извършване на захапката. Лечението може да продължи между 6 месеца и 3 години, като за гарантирането на ефективни резултати от него е необходимо да намериш наистина опитен и добър в своята работа ортодонт в София. В следващите редове ще разгледаме малко по-подробно спецификите и отделните фази при този тип лечение. В допълнение, ще разбереш защо The Smile Company е най-подходящото място за теб, ако търсиш надежден ортодонт в София.

 

Кои са основните преимущества от лечението при ортодонт в София?

 

В случай, че страдаш от неправилно разположение на зъбите и съпътстващите от това проблеми, лечението при ортодонт в София може да ти донесе доста преимущества. Започвайки от ефективността и дългосрочността на лечението, и стигайки до факта, че то е подходящо за хора от абсолютно всички възрастови групи. Ето няколко добри причини да посетиш надежден ортодонт в София:

 

 

  • Ортодонт в София: избягване на бъдещи проблеми – лечението при ортодонт в София е най-добрата опция не само за разрешаване на настоящите проблеми със зъбите и челюстта, но и за избягване на бъдещи такива. Както вече казахме, става въпрос за проблеми, свързани с възпрепятстване изпълнението на нормалните им функции в ежедневието. Посещението на надежден ортодонт в София ще ти помогне да разрешиш и/или избегнеш проблеми с долночелюстната става, неравномерно изтриване на зъбите и неправилното им натоварване при дъвчене.

 

 

  • Ортодонт в София: без ограничения във възрастта – точно така, няма никакви ограничения във възрастта по отношение на провеждането на лечение при ортодонт в София. Ортодонт в София може да бъде посетен от теб, твоите деца или пък родителите ти. Лечението при ортодонт в София също така е възможно да бъде комбинирано с друг тип лечение, като например имплантологичното.

 

  • Ортодонт в София: дългосрочен ефект – със сигурност можем да кажем, че лечението при ортодонт в София има дългосрочен ефект по отношение разрешаването на проблемите с неправилното разположение на човешките зъби. Дали това лечение ще е успешно обаче, не зависи само и единствено от избрания ортодонт в София., а и от теб. За да улесниш максимално процеса, трябва да си мотивиран, да спазваш стриктно указанията на специалиста, както и да се грижиш за добрата си устна хигиена.

 

Лечение при ортодонт в София – стъпка по стъпка

За да разбереш по-добре какво точно представлява лечението при ортодонт в София, по-надолу в текста ще се опитаме да обособим по най-добрия начин отделните стъпки от това лечение. Ето кои са въпросните стъпки:

 

  • поставяне на апаратче – следващият етап от лечението при ортодонт в София включва поставяне на специално апаратче, което да спомогне във времето за постигането на правилно разположение на зъбите. В допълнение, се дават ясни указания на пациента в две основни насоки – за начина на носене на съответното апаратче, както и за спазването на необходимата хигиена в устната кухина. Имай предвид, че спазването на указанията на избрания от теб ортодонт в София е напълно задължително, ако искаш да постигнеш добри резултати от лечението.

 

  • поддържащи визити – след поставянето на апаратчето, е нужно периодично да се правят поддържащи визити при съответния ортодонт в София. Тези поддържащи визити обаче не бива да те притесняват, тъй като не са свързани с продължителни манипулации или някакви неприятни за теб усещания. А най-важното е, че в крайна сметка ще спомогнат за това да имаш хармонична и функционално подредена усмивка.

 

Защо да избереш услугите на The Smile Company? 

 

The Smile Company е точният избор за теб, ако се нуждаеш от лечение при надежден ортодонт в София. Денталната ни клиника може да ти предостави редица преимущества, сред които отличен екип от професионалисти, модерна апаратура и удобна локация. Ето защо да се спреш именно на The Smile Company, когато става въпрос за лечение при ортодонт в София:

 

  • Ортодонт в София: модерна апаратура – колкото и добър и опитен да е набелязаният от теб ортодонт в София, той ще има сериозни трудности във връзка с прилагането на качествено лечение при липса на необходимата апаратура. Именно затова сме обзавели кабинетите в нашата дентална клиника в София с апаратура, отговаряща на най-новите стандарти в областта на стоматологията. Комбинацията между надежден ортодонт и модерна апаратура несъмнено ще ти гарантира максимално ефективно лечение и получаване на желаните резултати от него.

 

  • Ортодонт в София: удобна локация –  и не на последно място, денталната ни клиника е разположена в централна и оживена зона, до която има удобен транспорт от всички квартали и зони на София. Което означава, че можеш да правиш посещенията при ортодонта във всяко подходящо за теб време, независимо дали е в рамките на стандартния работен ден или извън него.

 

Избери The Smile Company, за да получиш качествено лечение при най-добрите ортодонти в София!

 

С какво се занимава специалистът ортодонт?
Кои са основните преимущества от лечението при ортодонт в София?
Лечение при ортодонт в София – стъпка по стъпка
Защо да избереш услугите на The Smile Company?

Share:

Comments are closed.

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg