Chat with us, powered by LiveChat

Ловци на зъболекарски митове (част 1)

Мит 1

Колкото по-твърда е четката за зъби, толкова по-добре почиства.

Факт:

Твърдостта на четката за зъби трябва да се определи на базата на препоръките на личния зъболекар и нуждите на пациента.
Обикновенно четките със средна твърдост (Medium) се препоръчват за използване от пациенти със здрави венци и без налични шиечни дефекти.
Четката е безценен спътник на пациента в борбата му с плаката около зъбите и венците. Но в тази безмилостна битка побеждава качественото (като продължителност и посоки) почистване пред количественото ( агресивна четка и натиск ). Както, когато Давид победил Голиат, не със сила, а с хитрост.

Мит 2

Стоматологичните услуги струват скъпо.

Факт:

Пренебрежението струва скъпо. Когато дълго време сме отлагали посещението при зъболекар има голяма вероятност да се нуждаем от специализирано лечение.
За разлика от специализираната грижа, профилактичните прегледи и професионалното почистване на зъбите не генерират разходи по-високи от тези, които отделяме за маникюр и фризьор всеки месец.
Ежедневната грижа, правилното почистване и профилактиката са нашата единствена гаранция за здрави зъби и венци. Те ни спестяват време и средства в дългосрочен план и ни помагат да се радваме на красива усмивка цял живот.

Мит 3

Избелването вреди на зъбите

Факт:

Когато процедурата по избелване се прави с професионални продукти и е консултирана с Твоя личен зъболекар не може да навреди на зъбите ти.
Както при клиничното избелване, което се прави от стоматолог в клиниката, така и при професионалната система за домашно избелване, използваме активиращи гелове. Те извличат натрупаните с времето пигменти от порестата структура на емайла.
Зъбите ни не стават изкуствено по-бели, а всъщност възвръщат естествения си цвят. Ефект се наблюдава още след първата процедура.

Коронка на зъб цена - Повече информация ще може да намерите на сайта ни.

Share:

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg