Chat with us, powered by LiveChat
Коронка на зъб цена

Коронка на зъб цена

Поставяне на коронка на зъб – как се формира цената на процедурата?

 

Коронка на зъб 1
Коронка на зъб – доверете се на д-р. Донева

Един зъб се нуждае от коронка, когато е силно разрушен, девитализиран или счупен в резултат на травма. Основната роля на коронката е да покрие и обхване зъба, върху който е циментирана, тоест да действа като шина. Услугата по поставяне на коронка на зъб в днешно време се извършва в множество дентални клиники и здравни заведения. В следващите редове ще разбереш как цената би могла да ти бъде ориентир за това на коя точно от съответните оферти да заложиш.

 

 

На какви изисквания трябва да отговаря цената на коронката на зъб?

 

Цената на услугата за поставяне на коронка на зъб трябва да отговаря на две много важни условия. От една страна, тази цена трябва да е съвместима с моментната икономическа ситуация и възможностите на потребителите, а от друга – да гарантира необходимото качество на самата процедура. Ето малко повече информация за всеки от споменатите аспекти на цената на коронка на зъб:

Коронка на зъб цена 2
Коронка на зъб цена – качество
 • да е съобразена с потребителските възможности – истината е, че до услугата по поставяне на коронка на зъб може да прибегне почти всеки потребител при наличие на определени проблеми. Така че цената на тази услуга действително трябва да е съобразена с настоящата икономическа ситуация в страната, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител. По този начин от нея ще могат да се възползват максимален брой хора, които да получат качествена процедура, свързана с тяхното дентално здраве.

 

 • да гарантира необходимото качество – и като заговорихме за качество на процедурата по поставяне на коронка на зъб, действително цената трябва да се грижи за неговото гарантиране. Или казано с други думи, добре е да не залагаш на оферти за поставяне на коронка на зъб, чиито цени са прекалено много под другите на пазара и не отговарят на логиката на нормалната конкуренция. Доста е вероятно подобни цени да отвеждат към ниско качество на коронката на зъб. А ниското качество може да ти донесе редица проблеми и неприятности впоследствие.

 

Кои са основните елементи, определящи цената на коронката на зъб?

 

Що се отнася до основните елементи, играещи роля във формиране цената на коронката на зъб, те са няколко на брой. Като се започне от цените на материалите, които се използват за изработване коронката на зъба, и се стигне до наличната апаратура и труда на специалиста. Виж какво трябва да знаеш за въпросните елементи, участващи в образуване цената на коронката на зъб:

 

 • Коронка на зъб 3
  Коронка на зъб – доверете се на д-р. Ганева

  Цена на коронка на зъб: материали – по принцип коронката на зъба може да бъде изработена от няколко типа материали, различаващи се един от друг по отношение на качество и цена. Пластмасовите и металните корони на зъб например се предлагат на пазара на сравнително ниски цени, но не бихме ти ги препоръчали като избор, ако търсиш качество и устойчивост във времето. Най-добър е естестическият ефект при порцелановите коронки на зъб, както и при циркониевите такива (изработени от циркониев оксид). Макар че за тези типове ще трябва да заплатиш по-висока цена, тя определено си заслужава с оглед на качеството, което ще получиш.

 

 • Цена на коронка на зъб: апаратура – не без значение за цената е и апаратурата, която се използва по време на процедурата за поставяне на коронка на зъб. Модерната апаратура несъмнено позволява по-качественото изпълнение не само на поставянето на коронка на зъб, но и на всяка друга дентална процедура. Набавянето и поддръжката на подобна модерна апаратура обаче изискват по-голямо количество разходи, които няма как да не се отразят върху цените на отделните услуги. В този смисъл колкото по-напреднала е апаратурата, употребявана за поставяне на коронка на зъб, вероятно толкова по-ефективна и съответно с по-висока цена ще е самата процедура.
 • Цена на коронка на зъб: труд на специалиста – трудът на специалиста и времето, което ще му коства да извърши процедурата по поставяне на коронка на зъб, също трябва да се вземе под внимание при определяне на крайната цена. В това отношение е добре, ако се провежда индивидуално лечение според конкретните нужди на всеки един клиент. Така последният ще плаща само и единствено за това, което наистина му е необходимо, а не за стандартизирана процедура, несъответстваща на неговите изисквания.

 

Поставяне на коронка на зъб в The Smile Company – преимущества по отношение на цената

Избирайки предлаганата от The Smile Company услуга за поставяне на коронка на зъб, ти ще си гарантираш редица преимущества във връзка с цената. В това число конкурентни цени, индивидуализирана процедура по поставяне на коронка на зъб според конкретните ти нужди и изисквания, отлично съотношение между качество и цена, и т.н. Ето най-важните предимства и отличителни характеристики на провежданата в The Smile Company процедура за коронка на зъб:

 

 • Цена на коронка на зъб: изгодни за клиента цени – цените на процедурите за поставяне на коронка на зъб в The Smile Company са едни от най-изгодните такива на територията на София. Те са напълно съобразени с икономическата ситуация в страната, както и с финансовите възможности на масовия потребител у нас. Ние от The Smile Company сме наясно, че поставянето на коронка на зъб е услуга, която в даден момент може да стане необходима за всеки един човек, независимо от неговата възраст, социално положение и т.н. Затова сме се постарали да направим тази услуга максимално достъпна, така че възможно най-широк кръг от потребители да си я позволят.
 • Цена на коронка на зъб: индивидуален план –  при нас няма да се натъкнеш на стандартизирани процедури по поставяне на коронка на зъб, които не отчитат моментното състояние и цялостните особености на зъбите ти. Напротив, в The Smile Company провеждаме първоначален преглед, на база на който се съставя индивидуален план за лечение.
 • Цена на коронка на зъб: съотношение между качество и цена – освен изгодни цени, в The Smile Company ще ти бъде гарантирано и отлично качество на извършваните процедури по поставяне коронка на зъб. Ние разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, които имат богат опит в сферата на стоматологията. В допълнение, сме обзавели кабинетите си с модерна апаратура, отговаряща на най-новите стандарти. Така че в The Smile Company ще получиш възможно най-доброто съотношение между качество и цена на процедурата за коронка на зъб, което ще те остави максимално доволен и удовлетворен.

Заложи на The Smile Company, където качеството при поставяне на коронка на зъб е изключително високо, а цените са винаги конкурентни и изгодни за клиента.

 

Поставяне на коронка на зъб – как се формира цената на процедурата?
На какви изисквания трябва да отговаря цената на коронката на зъб?
Кои са основните елементи, определящи цената на коронката на зъб?
Поставяне на коронка на зъб в The Smile Company – преимущества по отношение на цената

Share:

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg