Chat with us, powered by LiveChat

Брекети цена

Проблемите с неправилно подредени, струпани или завъртяни зъби за съжаление са нерядко срещани в днешно време. Подобни проблеми могат да доведат до затруднения със захапката, които неизменно се отразяват негативно по време на хранене. Има редица начини да се коригира това състояние на зъбите. Един от най-популярните сред тях е поставянето на брекети. Цената на тази услуга в отделните стоматологични клиники е различна и може да зависи от няколко фактора. В следващите редове ще ти дадем нужната информация, за да направиш правилния избор. Избор, който ще ти донесе не само възможно най-изгодна цена за брекетите, но и процедура с максимално качество, гарантираща отлични резултати в дългосрочен план.

 

С какво трябва да бъде съобразена цената на брекетите?

 

Макар отделните стоматологични клиники на пазара да имат свои собствени ценови политики, те задължително трябва да съобразят цените на услугите си с два основни фактора. От една страна, това е настоящата икономическа ситуация в страната и платежоспособността на средностатистическия потребител, а от друга – разходите, които се налага да се направят за извършването на наистина качествена и надеждна процедура. Ето най-важното за споменатите аспекти на цената на брекетите:

 

  • цена на брекетите: икономическа ситуация – нужда от поставяне на брекети може да има всеки един потребител при наличие на споменатите в началото на текста проблеми със зъбите. В този смисъл цената на услугата трябва да отговаря на настоящата икономическа ситуация в страната, както и на финансовите възможности на масовия потребител. Защото в крайна сметка не става въпрос за процедура, която е по-скоро козметична и свързана само и единствено с външния вид на зъбите, а с такава, имаща отношение към нормалното изпълнение на техните основни функции в ежедневието на човека.

 

  • цена на брекетите: качество на процедурата – в същото време обаче цената на процедурата по поставяне на брекети трябва да е достатъчно висока, за да е способна стоматологичната клиника да гарантира нейното качество и надеждност. Препоръчваме ти да не избираш оферти за брекети, чиито цени са прекалено много по-ниски от останалите на пазара. Последното е възможно да означава некачествена процедура по поставяне на брекети, която няма да разреши проблема ти.

 

 

Цена на брекетите – съставни елементи   

 

Време е да поговорим и за съставните елементи, които изграждат крайната цена на брекетите. Сред тези елементи, имащи пряко влияние върху цената, са типът на брекетите и материалът, от който те са направени, използваната апаратура и, разбира се, трудът на специалиста. Виж малко повече информация за това каква точно е ролята на въпросните елементи във формирането цената на брекетите:

 

 

  • Цена на брекетите: тип и материал – най-популярни на пазара по отношение на своя тип и материал са металните и керамичните брекети. Налице е обаче съществена разлика в цените на двете групи. Цената на керамичните брекети е значително по-висока и за това си има съвсем основателни причини. Керамиката като цяло е доста по-скъп материал от метала. В допълнение, керамичните брекети са изработени в същия цвят като човешките зъби или пък са прозрачни, за да се слеят напълно с тях. Дали си заслужава да платиш по-висока цена за въпросната функция зависи от твоите изисквания, финансови възможности и разбирания за естетичния вид на зъбите и устната кухина.

 

  • Цени на брекетите: апаратура – апаратурата, която е налична в съответната стоматологична клиника, има голямо значение за качеството на самата процедура по поставяне на брекети. Съвсем естествено по-високото качество води и до определено повишаване на цената. Така или иначе обаче винаги е по-добре да знаеш, че си попаднал в реномиран и прецизно оборудван стоматологичен кабинет. Кабинет, в който можеш да бъдеш сигурен, че в замяна на заплатената цена ще получиш надеждно медицинско обслужване, водещо до разрешаване на зъбните ти проблеми.
  • Цени на брекетите: труд на специалиста – и не на последно място, трудът на специалиста, който извършва процедурата по поставяне на брекети, също трябва да бъде отчетен в нейната цена. В крайна сметка тази процедура отнема част от времето и работния ден на съответния специалист. В зависимост от типа на брекетите и конкретните нужди на потребителя, времето за извършване на процедурата е възможно да варира. Поради тази причина ти препоръчваме да залагаш на стоматологични клиники, в които процедурите не са строго стандартизирани, а се изготвя индивидуален план за лечение. Така ще заплатиш цената само и единствено за това, което наистина ти е необходимо.

 

Какви преимущества ще ти предостави The Smile Company по отношение цените на брекетите? 

 

 

Ние от The Smile Company сме способни да ти предоставим множество ползи и преимущества по отношение на процедурата по поставяне на брекети и нейната цена. Ето основните сред тези ползи и преимущества:

 

  • Цена на брекетите: конкурентност – в The Smile Company ще откриеш едни от най-конкурентните за територията на София цени за процедурата по поставяне на брекети. Цените на брекетите при нас са съобразени както с настоящата икономическа ситуация в България, така и с финансовите възможности на масовия потребител. Това прави услугите ни достъпни за максимално широк кръг от хора.

 

  • Цена на брекетите: индивидуален план за лечение – ние от The Smile Company няма да ти предложим стандартизирана процедура по поставяне на брекети, която не е съобразена с твоите изисквания и нужди. Напротив, в стоматологичната ни клиника се прави първоначален преглед, на база на който се определя конкретния план за лечение и крайната цена. Основното преимущество на тази практика е, че ще заплатиш цената само и единствено на такава процедура по поставяне на брекети, която ти е нужна и ще бъде от полза за денталното ти здраве в дългосрочен план.

 

Брекети цена 5
Брекети цена – високо качество
  • Цена на брекетите: комбинация с качество – The Smile Company ти предлага оптималната комбинация между цена и качество по отношение на процедурата по поставяне на брекети. Всички специалисти, работещи при нас, са с изключително висока квалификация и богат опит в сферата на стоматологията. В допълнение, разполагаме с модерна апаратура, отговаряща на най-новите стоматологични стандарти. Бъди сигурен, че процедурата по поставяне на брекети в The Smile Company ще бъде извършена максимално качествено и надеждно, и ще донесе отлични резултати за твоето дентално здраве.

 

 

 

Избери предлаганите от The Smile Company процедури по поставяне на брекети и си гарантирай най-високо качество на изгодни цени!

 

С какво трябва да бъде съобразена цената на брекетите?
Цена на брекетите – съставни елементи 
Какви преимущества ще ти предостави The Smile Company по отношение цените на брекетите?

Share:

Park Center, ет. 3

бул. Арсеналски N 2 гр. София

0700 35 0 55

Обади ни се днес!

Работно време

Всеки ден: 9:00 - 20:00

Пиши ни!

office@thesmilecompany.bg